full yazılım verdim. Forum bildirim çanını kontrol et.
hayır sana 2 farkli yazılım verildi.Kardeşim yeni bir foto atıyorum o kartın yazılımı bana attığın yazilim ile aynı mi
mail bana ulaşmadı.Panel dosyalarını çektim tavsiyeforum@gmail.com adresine gönderdim
Bu resimdeki dosyalar geldi ve gönderdim
cihazın etiket bilgisini paylaşın kontrol edelim17mb211s hı level için full yazılım bulabilirmiyiz
Panel dosyalarını çektim tavsiyeforum@gmail.com adresine gönderdim
I understand that you have problems with the HDMI input and the satellite input that are not active. Correct ????. To see this, you need the SW and HW profile, not the panel profile. It is saved with "downloadprofile.mb140" folder.Panel dosyalarını çektim tavsiyeforum@gmail.com adresine gönderdim
Merhabalar,full yazılım verdim. Forum bildirim çanını kontrol et.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Görüntünün normale gelmesi için panel yazılımı verdim yükleyip bilgi ver.
O zaman led barlarda değişecek. Led Bar arızası oluştuğunda bu tür belirtiler verir.
Son ihtimalde oydu zaten. Çoğunlukla led barlar powercard ile birlikte değiştiriliyor.
Gözünüz aydın, güle güle kullanın.ALLAH razı olsun ,verdiğiniz yazılım sayesinde televizyon düzeldi.2 yaşındaki yiğenim artık kaldığı yerden çizgi film bakmaya devam ediyor.ALLAH emeğinize dert göstermesin
yokoono usta gorseldeki dosyalar yeterli mi başka nasıl dosya çekmemiz gerekI understand that you have problems with the HDMI input and the satellite input that are not active. Correct ????. To see this, you need the SW and HW profile, not the panel profile. It is saved with "downloadprofile.mb140" folder.
Google translate:
HDMI girişi ve aktif olmayan uydu girişi ile ilgili sorun yaşadığınızı anlıyorum. Doğru ????. Bunu görmek için panel profiline değil, SW ve HW profiline ihtiyacınız var. "downloadprofile.mb140" klasörü ile kaydedilir.