M
mhmynrllhbyr
Yasaklı Üye
- 7 Kas 2021
- 36
- 32
regal yazısı gelip kapanıyormerhaba cihazdaki sorun nedir.?
regal yazısı gelip kapanıyormerhaba cihazdaki sorun nedir.?
yüklediniz mi.?slm ustam verdiiniz yazılım regalın sanırım bilgiler gözünüzden kaçmış olmalı .bu yazılım benim karta uymadı rica etsem birdaha gzden geçirim yeniden yazılım ata bilirmisiniz zahmetiniz için şimdiden tşk ederim
çekirdek yazılım konusuna yazın burası full yazılım.MB120 Titanium V.2.45.29.1
vestel mb120 için program gönderirseniz sevinirim.
yükledim ustam regal yazısı çıktı ve kapandı kart çöktü birdaha açılmadıyüklendiniz mi.?
Full yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.regal yazısı gelip kapanıyor
Biraz bekleyükledim ustam regal yazısı çıktı ve kapandı kart çöktü birdaha açılmadı
yeni yazılım verdim indirme alanında talimata uygun şekilde yükle sonucu bildir.yükledim ustam regal yazısı çıktı ve kapandı kart çöktü birdaha açılmadı
tşk edrim yarın sonucu bildiririmyeni yazılım verdim indirme alanında talimata uygun şekilde yükle sonucu bildir.
mümkünse simdi yükle.tşk edrim yarın sonucu bildiririm
I understand that you have problems with the HDMI input and the satellite input that are not active. Correct ????. To see this, you need the SW and HW profile, not the panel profile. It is saved with "downloadprofile.mb140" folder.
Google translate:
HDMI girişi ve aktif olmayan uydu girişi ile ilgili sorun yaşadığınızı anlıyorum. Doğru ????. Bunu görmek için panel profiline değil, SW ve HW profiline ihtiyacınız var. "downloadprofile.mb140" klasörü ile kaydedilir.
I didn't find anything suspicious in the profiles. The HDMI and satellite inputs are active. Maybe I missed something. I am asking a colleague from Turkey to do a check as well. If it is ok, you may have a hardware problem.I took many files of the TV here and uploaded them to fileupload.com, you can check them out. downloadprofile.mb140 As you said, I am having problems with the HDMI input and the inactive satellite input, and there is no channel search or satellite installation in the menu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yokoono