yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,743
- 73
17MB110 panel VES315UNDL-2D-N11 ???.Ful yazılım lazım
![]()
I have for 17MB110P.
17MB110 panel VES315UNDL-2D-N11 ???.Ful yazılım lazım
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
![]()
![]()
![]()
stanby ısıgı yanıp sonuyor
TV'deki Sorun nedir? Anakart işlem görmüş lehimler yapılmış. Arıza yazılım ile alakası olmayabilir.Merhaba 43F8500 tv icin full yazılıma ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
anakart resmini modeli göstermek için paylaştım , sağlam anakartı taktım ancak resimler düzgün değildi , panel yazılımı atarken görüntü tamamen gitti o yüzden başka panel yazılımı deneyemiyorum bu sebepten full yazılım rica ettimTV'deki Sorun nedir? Anakart işlem görmüş lehimler yapılmış. Arıza yazılım ile alakası olmayabilir.
Merhaba 43F8500 tv icin full yazılıma ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
Maalesef etiket bilgisine ait yazılım yok.anakart resmini modeli göstermek için paylaştım , sağlam anakartı taktım ancak resimler düzgün değildi , panel yazılımı atarken görüntü tamamen gitti o yüzden başka panel yazılımı deneyemiyorum bu sebepten full yazılım rica ettim
Mb140 full yazılım yetkisi verdim fakat etiket bilgisine uygun değil en azından tv açılacak mı açılırsa panel yazılımı ile çözümlemeye çalışırsınız.anakart resmini modeli göstermek için paylaştım , sağlam anakartı taktım ancak resimler düzgün değildi , panel yazılımı atarken görüntü tamamen gitti o yüzden başka panel yazılımı deneyemiyorum bu sebepten full yazılım rica ettim
Tesekkurler sabah ilk is deneyip , durum hakkında bilgi veririmMaalesef etiket bilgisine ait yazılım yok.
slm ustam çok garip bir arıza yazılımla düzelmedi farklı bir kart takıyorum tv çalışıyor panel farkından dolayı yazılar ters ve bozuk çıkıyor besleme kartını denedim kandi kartı çalıştı .zahmetlerin için çok tşk ederimtşk edrim yarın sonucu bildiririm
17MB110 paneli VES315UNDL-2D-N11 ???.
17MB110P için var.
Cod main (17MBxxxxx) ???.
Merhaba , malesef bu yazılımı denedim ancak açılmadı deneyebileceğimiz başka bir yazılım varmı veya servis menüsünü görmeden panel yazılımı yükleyebilirmiyim. mb82 lerdeki gibi eprom entegrelerini eski karttan alıp takarak çalıştıramıyormuyum mb140 lardaMb140 full yazılım yetkisi verdim fakat etiket bilgisine uygun değil en azından tv açılacak mı açılırsa panel yazılımı ile çözümlemeye çalışırsınız.
Entegre değişimi olur.Merhaba , malesef bu yazılımı denedim ancak açılmadı deneyebileceğimiz başka bir yazılım varmı veya servis menüsünü görmeden panel yazılımı yükleyebilirmiyim. mb82 lerdeki gibi eprom entegrelerini eski karttan alıp takarak çalıştıramıyormuyum mb140 larda