Yazdıklarınız çok karışık bir hal aldı yazılım istediğiniz televizyonun orijinal anakart resmini ve televizyon arka kapak resmini buraya ekleyinYazılım elinizde var mı? Yoksa boşuna vaktinizi almayayım.
Az önce verilen son yazılımı yüklediniz mi etiket bilgisine ait full yazılım verildi.resimdekini yükledim hdmi ın 1 tanesini gormedi uyduyuda gormedi bende içini acıp fotoları ekledim
Evet forum sürekli hata verdiği için karışıklık oldu.Yazdıklarınız çok karışık bir hal aldı yazılım istediğiniz televizyonun orijinal anakart resmini ve televizyon arka kapak resmini buraya ekleyin
evet etiket yazılımı verdiniz yukledim herhalde içerisi uymadı diye size onun fotosunuda ekledimAz önce verilen son yazılımı yüklediniz mi etiket bilgisine ait full yazılım verildi.
Bu mb48 Ana karta vga soketinden db46 Aparatı ile yüklenebilen yazılım var. Ch341 ile yükleneni yok usb den yazılım yüklenmez.Evet forum sürekli hata verdiği için karışıklık oldu.
Etiket bilgisine ait orijinal full yazılımı verdim başka yazılım yok donanım değişikliği yapıldıysa birçok yazılım denemek lazım.evet etiket yazılımı verdiniz yukledim herhalde içerisi uymadı diye size onun fotosunuda ekledim
Az evvel buna ait orijinal yazılımı verdim. Yaklaşık 15 dakika oldu. Onu denediniz mi servise de gitse o yazılım yüklenecek
verdigin iz butun yazılımları yukledım ama bırdaha bakayım gozden kacırmıs olabılırımAz evvel buna ait orijinal yazılımı verdim. Yaklaşık 15 dakika oldu. Onu denediniz mi servise de gitse o yazılım yüklenecek
Yazılım verileli yaklaşık 15 - 20 dakika oldu.verdigin iz butun yazılımları yukledım ama bırdaha bakayım gozden kacırmıs olabılırım
İkinci kez yetki verdim.verdigin iz butun yazılımları yukledım ama bırdaha bakayım gozden kacırmıs olabılırım
ustam yuklemiştim birdaha yükledim vestel ters cıkıyor ekran gidiyor ledler yanık siyah ekran kalıyorİkinci kez yetki verdim.