By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
İlk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın.Merhaba
JVC televizyon kapanışta mavi bir ekrana geçiyor 1 dk dan fazla bekleyip kapanıyor
İlk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın.Merhaba
JVC televizyon kapanışta mavi bir ekrana geçiyor 1 dk dan fazla bekleyip kapanıyor
Abi kolay gelsin, tv nin garantisi olup olmadığını malesef bilmiyorum şahsen almadım,ülkemizden uzakta vatan görevindeyiz.Sipariş ettirdik öyle geldi buraya tv.Fakat verim alamadık.Aldığımız yere irtibat kurmaya çalışıyoruz fakat biraz uzun sürecek gibi o sebeple bu işi bilgili olan sizlere sormak istedim.TV' niz garanti dahilinde mi
Anladım. Allah Ayağınıza Taş Değdirmesin.Abi kolay gelsin, tv nin garantisi olup olmadığını malesef bilmiyorum şahsen almadım,ülkemizden uzakta vatan görevindeyiz.Sipariş ettirdik öyle geldi buraya tv.Fakat verim alamadık.Aldığımız yere irtibat kurmaya çalışıyoruz fakat biraz uzun sürecek gibi o sebeple bu işi bilgili olan sizlere sormak istedim.
Bilgileri tekrar paylaşarak güncelleyiniz. O zaman yazılım yüklemede problem yaşamıştınız. Tekrar bir kontrol edelim.
Usb belleğin boot sektörünü gpt den mbr' ye çevirin. Ardından fat32 ile formatlayarak dosyaları kopyalayıp deneyin. TV dosya sistemini görmüyor olabilir. Değişen parça lvds çıkışı. LCD Panelin anakarta bağlantısını sağlayan arabirim.https://resim.tavsiyeforumu.com/images/BAE15BE9-A8B0-4F7B-A208-
2C21E30942E2.jpg
Merhaba yakınım TV yi alıp götürdü sistem çökmüş dedi kartını sökmüş içinden çarşıda bir birşeyini değiştirdi bende vardım yanında o an icin (internetten aldığım örnek resime değiştirilen parçayı da resimlere ekledim )
Sonra 1 gün sonra Beni aradı TVyi alıp geldim çalışıyor uyduda sorunsuz ama bu seferde en çok kullandığım USB çalışmıyor USB bağlandı diyor menüye gidiyorum içeriği dahil açmıyor
Ne için? Her zaman mutlaka bir kez sormak zorunda bırakıyorsunuz. TV' deki problem nedir?
Full yazılım lazım mümkünse ustalarım
Kart degiştim tersti hallettim yinede Allah razı olsun tsk ederimNe için? Her zaman mutlaka bir kez sormak zorunda bırakıyorsunuz. TV' deki problem nedir?
Foruma zaman ayırıp kıymetli yorumlarınız icin teşekkürler şimdi görüştümde benim tv nin kartını değiştirmiş niye değiştiriyor anlamıyorum. ! ?Usb belleğin boot sektörünü gpt den mbr' ye çevirin. Ardından fat32 ile formatlayarak dosyaları kopyalayıp deneyin. TV dosya sistemini görmüyor olabilir. Değişen parça lvds çıkışı. LCD Panelin anakarta bağlantısını sağlayan arabirim.
Sizin söylemenizi beklemiştim. Lvds konnektörü herkes tarafından değiştirilebilecek bir yapı değil.Foruma zaman ayırıp kıymetli yorumlarınız icin teşekkürler şimdi görüştümde benim tv nin kartını değiştirmiş niye değiştiriyor anlamıyorum. ! ?
yine aynı yorumunuz geçerlimi gpt mbr meselesi
YouTube’dan biraz baktım belli bir yıl sonra USB okumama sorunları ile karşılaşıyorum Vestel’in sistemsel
Acaba Arka scarta takılan mini uydu alçının USB si çalıyorsa onu takıp devam eder konuyu kapatırım inşallah
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
dostlar vestel 48fd7300 tv için full yazılım gerekiyor tv standby ışığı yanıp sönüyor açılmiyor