By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhaba
JVC televizyon kapanışta mavi bir ekrana geçiyor 1 dk dan fazla bekleyip kapanıyor

tvb0a20d989409dd23.jpg

tv12f9ba00190920f00.jpg
İlk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın.

S Çevrimdışı

Swrpsfrkn

Yasaklı Üye
2 Kas 2023
3
27
TV' niz garanti dahilinde mi
Abi kolay gelsin, tv nin garantisi olup olmadığını malesef bilmiyorum şahsen almadım,ülkemizden uzakta vatan görevindeyiz.Sipariş ettirdik öyle geldi buraya tv.Fakat verim alamadık.Aldığımız yere irtibat kurmaya çalışıyoruz fakat biraz uzun sürecek gibi o sebeple bu işi bilgili olan sizlere sormak istedim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Abi kolay gelsin, tv nin garantisi olup olmadığını malesef bilmiyorum şahsen almadım,ülkemizden uzakta vatan görevindeyiz.Sipariş ettirdik öyle geldi buraya tv.Fakat verim alamadık.Aldığımız yere irtibat kurmaya çalışıyoruz fakat biraz uzun sürecek gibi o sebeple bu işi bilgili olan sizlere sormak istedim.
Anladım. Allah Ayağınıza Taş Değdirmesin.

Şu an için full yazılımına ben ulaşamadım. By_Trol By_Trol Ustacım temin etmemiz mümkün müdür? Ya da sizin başka bir öneriniz var mıdır? Anakart MB181TC olarak görünüyor.

U Çevrimdışı

ummut

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
37
Bilgileri tekrar paylaşarak güncelleyiniz. O zaman yazılım yüklemede problem yaşamıştınız. Tekrar bir kontrol edelim.

93425DCB-597A-48C8-81FF-ACF4810F9539.jpg
https://resim.tavsiyeforumu.com/images/BAE15BE9-A8B0-4F7B-A208-
2C21E30942E2.jpg

Merhaba yakınım TV yi alıp götürdü sistem çökmüş dedi kartını sökmüş içinden çarşıda bir birşeyini değiştirdi bende vardım yanında o an icin (internetten aldığım örnek resime değiştirilen parçayı da resimlere ekledim )

Sonra 1 gün sonra Beni aradı TVyi alıp geldim çalışıyor uyduda sorunsuz ama bu seferde en çok kullandığım USB çalışmıyor USB bağlandı diyor menüye gidiyorum içeriği dahil açmıyor

026BBBA7-2CED-42BF-AD47-C198FDF6B12B.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
93425DCB-597A-48C8-81FF-ACF4810F9539.jpg
https://resim.tavsiyeforumu.com/images/BAE15BE9-A8B0-4F7B-A208-
2C21E30942E2.jpg

Merhaba yakınım TV yi alıp götürdü sistem çökmüş dedi kartını sökmüş içinden çarşıda bir birşeyini değiştirdi bende vardım yanında o an icin (internetten aldığım örnek resime değiştirilen parçayı da resimlere ekledim )

Sonra 1 gün sonra Beni aradı TVyi alıp geldim çalışıyor uyduda sorunsuz ama bu seferde en çok kullandığım USB çalışmıyor USB bağlandı diyor menüye gidiyorum içeriği dahil açmıyor

026BBBA7-2CED-42BF-AD47-C198FDF6B12B.jpg
Usb belleğin boot sektörünü gpt den mbr' ye çevirin. Ardından fat32 ile formatlayarak dosyaları kopyalayıp deneyin. TV dosya sistemini görmüyor olabilir. Değişen parça lvds çıkışı. LCD Panelin anakarta bağlantısını sağlayan arabirim.

C Çevrimdışı

can_elk

Yeni Üye
26 May 2018
38
36
211-2.jpg
21115ee6d5303ccb45c.jpg

dostlar vestel 48fd7300 tv için full yazılım gerekiyor tv standby ışığı yanıp sönüyor açılmiyor

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

ummut

Yeni Üye
10 Haz 2023
8
37
Usb belleğin boot sektörünü gpt den mbr' ye çevirin. Ardından fat32 ile formatlayarak dosyaları kopyalayıp deneyin. TV dosya sistemini görmüyor olabilir. Değişen parça lvds çıkışı. LCD Panelin anakarta bağlantısını sağlayan arabirim.
Foruma zaman ayırıp kıymetli yorumlarınız icin teşekkürler şimdi görüştümde benim tv nin kartını değiştirmiş niye değiştiriyor anlamıyorum. ! ?
yine aynı yorumunuz geçerlimi gpt mbr meselesi
YouTube’dan biraz baktım belli bir yıl sonra USB okumama sorunları ile karşılaşıyorum Vestel’in sistemsel

Acaba Arka scarta takılan mini uydu alçının USB si çalıyorsa onu takıp devam eder konuyu kapatırım inşallah

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Foruma zaman ayırıp kıymetli yorumlarınız icin teşekkürler şimdi görüştümde benim tv nin kartını değiştirmiş niye değiştiriyor anlamıyorum. ! ?
yine aynı yorumunuz geçerlimi gpt mbr meselesi
YouTube’dan biraz baktım belli bir yıl sonra USB okumama sorunları ile karşılaşıyorum Vestel’in sistemsel

Acaba Arka scarta takılan mini uydu alçının USB si çalıyorsa onu takıp devam eder konuyu kapatırım inşallah
Sizin söylemenizi beklemiştim. Lvds konnektörü herkes tarafından değiştirilebilecek bir yapı değil.

Bahsettiğim dosya sistemi işlemini yapın. Muhtemelen sorun çözülecektir.

Geri
Üst Alt