C
cebrailcebrail
Yeni Üye
- 6 Ağu 2022
- 22
- 43
tesekkurler hallettim yazılım flas seciyor biraz ugrastırdı ama 8. flasta işlemi basardı herkese hayırlı geceler
Görüntünün normale gelmesi için panel yazılımı verdim yükleyip bilgi ver.teşekkürler yüklemeyi yaptım fakat ekran ters çıktı. 4725 ile menüye girdim döndürme için gerekli kısmı arıyorum. Tekrar çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
![]()
Malesef düzelmedi. Menülerde ready only diyor. işlem yaptırmıyor.
Kurtarma yazılımı panel yazılımına etki etmez. Daha önce başka bir kaynaktan yazılım yüklemeyi denemişsiniz.teşekkürler yüklemeyi yaptım fakat ekran ters çıktı. 4725 ile menüye girdim döndürme için gerekli kısmı arıyorum. Tekrar çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
![]()
Malesef düzelmedi. Menülerde ready only diyor. işlem yaptırmıyor.
Arka kapak etiketi ekledim sayın hocamMerhabalar ben sorunu çıkma anakart alarak çözdüm, 17mb140 olarak aldım, fakat yeni sorunum şudurtv açılırken seg yazıyor Vestel değil bunu düzeltebilir miyim ?
Mesaj içeriğinizi küçük harflerle düzenleyin!vestel 4k smart 43ub9100
-SN: 7794984700097
YAZILIM LAZIM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Regal 32r4020h televizyon, anakartı mb140, tv açılırken regal yazısında kalıyor. Yazılım paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.
ndirme/yükleme sonrası erişim yetkisi açı
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin![]()
22PF5065 vestel ekranı gelip kapanıyor tekrar acılıyor.
TV Arka etiket görselini de paylaşın. Ayrıca dilimizde tüy bitti ama Yazılım neden lazım? TV' deki sorun nedir?![]()
![]()
Tv Marka Model : Vestel 49fa7000 Kart Modeli:17mb96
Kart birebir değiştirdim yazılım lazım şimdiden Teşekkürler....
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yükledim,düzeldi.Görüntünün normale gelmesi için panel yazılımı verdim yükleyip bilgi ver.
Evet daha önce bir yazılım denemesi yapmıştım. Şuan buradan aldıklarımı yükledim . Hersey normale döndü. Çok saolun.Kurtarma yazılımı panel yazılımına etki etmez. Daha önce başka bir kaynaktan yazılım yüklemeyi denemişsiniz.
Sota Başkan' ın paylaştığı yazılımı yükleyin. Sonucu bildirin.