ustad yazılım aldı fakat yıne aynı acılırken yesıl oluyor sonra sıyaha ekran gelıyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
ustad yazılım aldı fakat yıne aynı acılırken yesıl oluyor sonra sıyaha ekran gelıyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Donanımsal sorun var ana kart uydu alıcılı ise uydu alıcı entegresi arızalıdır.ustad yazılım aldı fakat yıne aynı acılırken yesıl oluyor sonra sıyaha ekran gelıyor
tesekkurler ustadDonanımsal sorun var ana kart uydu alıcılı ise uydu alıcı entegresi arızalıdır.
Kurtarma yazılımını yükledim ve TV çalıştı ustam. TeşekkürlerArşivde Phılıps marka full yazılım yok kurtarma yazılımı verildi bildirimi kontrol edin.
Rica ederim.Kurtarma yazılımını yükledim ve TV çalıştı ustam. Teşekkürler
Yazılım kapasitesi yaklaşık 1,5 Gb civarı olduğu ve 1 Adet yazılım olmadığı için maalesef zamanım yok servis ile iletişime geçiniz.Merhaba arkadaşlar Vestel 65ua9630 a andorid TV ye andorid 9 yukelemek istiyorum olur mu olursa yazilim rica ediyorum andorid 11 sıkıntıli televizyon YouTube de bile donuyor bir de andorid 9 da NTFS çalışıyormuş galiba
Yazılım kapasitesi yaklaşık 1,5 Gb civarı olduğu ve 1 Adet yazılım olmadığı için maalesef şu an için zamanım yok servis ile iletişime geçiniz.Merhba full yazılım varmı JVC logoda kalıyor 17MB171 ANAKART
Rica ederim.tesekkurler ustad
TeşekkürlerYazılım kapasitesi yaklaşık 1,5 Gb civarı olduğu ve 1 Adet yazılım olmadığı için maalesef zamanım yok servis ile iletişime geçiniz.