Yükledim hocam ama düzelmedi maalesef.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.
Yükledim hocam ama düzelmedi maalesef.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.
O zaman ikinci kurtarma yazılımını veriyorum. Diğer bilgiler aynı.Yükledim hocam ama düzelmedi maalesef.
Rica ederiz.Teşekkürler. Verdiğiniz dosya ile orijinale döndürdüm. Bir sorun yok.
thank you very m
maalesef sonuç yine aynı, farklı bir sorun var anakartta muhtemelen yardımlarınız için teşekkür ederimFull yazılım paylaşmıştık diye hatırlıyorum. Önce kurtarma yazılımını, sonra full yazılımı kurmayı deneyin.
farklı flash bellek kullanarak yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin.maalesef sonuç yine aynı, farklı bir sorun var anakartta muhtemelen yardımlarınız için teşekkür ederim
Daha önce belleğin boot sektörü ve boyutu ile ilgili bilgi verdim diye hatırlıyorum.maalesef sonuç yine aynı, farklı bir sorun var anakartta muhtemelen yardımlarınız için teşekkür ederim
full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka yazınMerhabalar, resmini paylaştığım özelliklerdeki cihazın vestel logosu geliyor ekran siyah kalıp ışık yanıp sönüyor yazılımla çözülebilir mi?
![]()
Tv açıldı ama uydu listesinden filan kanal gelmiyor turksat üzerinden ilerleyince wifiden yazılım güncellemesi de almıyorfull yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka yazın
kurulum sıfırlayıp tekrar denermisiniz.Tv açıldı ama uydu listesinden filan kanal gelmiyor turksat üzerinden ilerleyince wifiden yazılım güncellemesi de almıyor
Full yazılım verildi. Bildirim çanını kontrol edin. sonucu mutlaka bildirin.Selamlar.Tv min kırmızı ışığı yanıp sönüyor ve ekrana seg yazısı belirip kayboluyor.Yazılımsal bir sorunu var olduğunu düşünüyorum forumunuzdan takip ettiğim kadarıyla.Yazılım linki vermenizi rica edeceğim.![]()
konunun 1. mesajına gözatın, sizden istenilen bilgileri bize iletin.32SD5150 seg yazılım var mı acaba