M Çevrimdışı

mertozen

Yeni Üye
12 Kas 2022
7
23
selam vestel logosu gelip kalıyor cihazda yardımcı olabilir misiniz

imagee3d5831f3f91ddd2.png

C Çevrimdışı

cankkya

Yeni Üye
10 Eyl 2023
8
24
TV' de daha önce hiç tamirat yapılmadı parça değişikliği olmadıysa aşağıdaki yazılımla kurtarmayı deneyin;

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. YÜkleme sonucunu mutlaka bildirin.

Eğer parça değişikliği, tamirat v.b. yapıldıysa yazılımı kesinlikle indirmeyin ve denemeyin. TV' yi açıp anakart görselini paylaşın.
Tamir görmedi ok tuşuna basılı şekilde takıyor fişi yanıp sönüyor elimi çektim herhangi bir şey olmadı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yok geçmiyor onu da dedim yanıp sönerken basılı tuttum hızlanmadı gidiyor ışık belli süre sonra
Belleği Disk genius programı ile kontrol edin. Boot sektörü MBR olmalı. Düzenlemeyi yaptıktan sonra tekrar FAT32 ile formatlayıp dosyaları kopyalayın. Eğer yine olmuyorsa belleği değiştirerek deneyin. TV USB belleği görmüyor.

Ayrıca belleği takmadan önce fişi çekin. belleği takın ve işlemlere öyle devam edin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yok geçmiyor onu da dedim yanıp sönerken basılı tuttum hızlanmadı gidiyor ışık belli süre sonra
Bir de TV' nin USB girişini uzun zaman kullanmadıysanız USB belleği birkaç kez içindeki tozları dışarı alacak şekilde USB yuvasına takıp çıkartın. Temassızlık sorunu ortadan kalksın.

C Çevrimdışı

cankkya

Yeni Üye
10 Eyl 2023
8
24
Bir de TV' nin USB girişini uzun zaman kullanmadıysanız USB belleği birkaç kez içindeki tozları dışarı alacak şekilde USB yuvasına takıp çıkartın. Temassızlık sorunu ortadan kalksın.
Belleği Disk genius programı ile kontrol edin. Boot sektörü MBR olmalı. Düzenlemeyi yaptıktan sonra tekrar FAT32 ile formatlayıp dosyaları kopyalayın. Eğer yine olmuyorsa belleği değiştirerek deneyin. TV USB belleği görmüyor.

Ayrıca belleği takmadan önce fişi çekin. belleği takın ve işlemlere öyle devam edin.
Mbr onu halletim ancak zip için 1 tane dosya var dosyalar yazmışsınız sonu .pkg

Geri
Üst Alt