C Çevrimdışı

cankkya

Yeni Üye
10 Eyl 2023
8
24
Maalesef arka kapaktaki barkod sökülmüş ondan atamıyorum sadece modelini biliyorum 32sd5150

konunun 1. mesajına gözatın, sizden istenilen bilgileri bize iletin.
Maalesef arka kapaktaki barkod sökülmüş ondan atamıyorum sadece modelini biliyorum 32sd5150

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
Arkadaşlar merhaba, bugün TV'de Youtube izlerken yayın birden dondu kaldı. Bir süre bekledikten sonra TV kendini kapattı ve bir daha açılmadı. Öndeki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. Acaba sorun ne olabilir? Full yazılım ile kurtarabilir miyiz?

jvcec5344d7372a6df0.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Arkadaşlar merhaba, bugün TV'de Youtube izlerken yayın birden dondu kaldı. Bir süre bekledikten sonra TV kendini kapattı ve bir daha açılmadı. Öndeki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. Acaba sorun ne olabilir? Full yazılım ile kurtarabilir miyiz?

jvcec5344d7372a6df0.jpg
TV' yi fişten çekip bir 15 dakika bekledikten sonra açma denemesi yapıp ne tepki verdiğini yazar mısınız?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tvyi fişten çekip belki 1 saat kadar bekledim sonra tekrar taktım sadece jvc yazısı geliyor ışık sürekli yanıp sönüyor, başka tepki yok.
Anladım. Hemen full yazılımı vereyim bir deneyelim. Logonun görünüp görünmediğini merak etmiştim.

Full yazılım verildi. Bildirimlerden ulaşabilirsiniz. Garanti olması için yüklemeden sonra ilk kurulum işlemi yapın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv açıldı ama uydu listesinden filan kanal gelmiyor turksat üzerinden ilerleyince wifiden yazılım güncellemesi de almıyor
kurulum sıfırlayıp tekrar denermisiniz.
Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile TV' yi doğru LNB ve Disecq ayarlarıyla yeniden kurun. Sonucu mutlaka bildirin. MB130s OTA üzerinden yazılım güncellemesi kesilmek üzere olan ya da kesilmiş kartlardan biridir. Ayrıca ilk sorgulamada OTA üzerinden yazılım bulamayabilir. Bunun yüklenen yazılımla bir ilgisi yoktur. Kurulumdan sonra TV internet bağlantısının da doğru şekilde çalıştığını kontrol edip bilgi verin.

C Çevrimdışı

cengiz47

Aktif Üye
3 Tem 2018
72
50
usta kolay gelsin vestel 17mb91-2 v1 anakart yazılımı lazım yardımcı olabilirmisiniz

IMG-20230909-WA0002.jpg

20230909_201406.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Açmak istediğimde kırmızı ışık yanıp sönüyor ancak televizyon açılmıyor
TV' de daha önce hiç tamirat yapılmadı parça değişikliği olmadıysa aşağıdaki yazılımla kurtarmayı deneyin;

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. YÜkleme sonucunu mutlaka bildirin.

Eğer parça değişikliği, tamirat v.b. yapıldıysa yazılımı kesinlikle indirmeyin ve denemeyin. TV' yi açıp anakart görselini paylaşın.

Geri
Üst Alt