K Çevrimdışı

kaankozan

Yeni Üye
6 Eyl 2023
5
35
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Önemli not: Yükleme işlemi sonrası sorununuz çözülmeyebilir. Anlattığınız duruma göre Panel ya da LVDS arızası da olabilir. Buna göre sonucu bildirin.
eve geçince hemen deneyecem teşekkür ederim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Led barları çalışıyor kontrol ettim ama ekranda data yok
Yani belirti anakartın start almış olması ve panelin tepki vermemesi. Bana LVDS ya da panelin kendisinde arıza varmış gibi geliyor. Her ihtimale karşı kurtarma yazılımı veriyorum.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

K Çevrimdışı

kaankozan

Yeni Üye
6 Eyl 2023
5
35
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Önemli not: Yükleme işlemi sonrası sorununuz çözülmeyebilir. Anlattığınız duruma göre Panel ya da LVDS arızası da olabilir. Buna göre sonucu bildirin.
malesef olmadı

30 saniye sonra kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeye başladı ok tuşunu bıraktım yaklaşık 1 dk içinde ışık tamamen söndü tv açma tuşuna bastım ama yok ekran gelmiyor kırmızı ışık gene yanıp söndü fişi çıkarıp tekrar taktım açma tuşuna basınca kırmızı sürekli yanıyor ana ekran da hiç bir şey yok

ikinci kez deniyorum

ışık yanıp sönünce bıraktım ok düğme sini ve ışık artık şuan hiç yanmıyor ne yapmalıyım bu aşamada

U Çevrimdışı

uyaremre01

Yeni Üye
7 Eyl 2023
6
25
özür dilerim bir daha asla spam yapmayacağım

1= Televizyonun donanımı orijinal mi= orjinal

20230907_210020.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
malesef olmadı

30 saniye sonra kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeye başladı ok tuşunu bıraktım yaklaşık 1 dk içinde ışık tamamen söndü tv açma tuşuna bastım ama yok ekran gelmiyor kırmızı ışık gene yanıp söndü fişi çıkarıp tekrar taktım açma tuşuna basınca kırmızı sürekli yanıyor ana ekran da hiç bir şey yok

ikinci kez deniyorum

ışık yanıp sönünce bıraktım ok düğme sini ve ışık artık şuan hiç yanmıyor ne yapmalıyım bu aşamada
Yukarıdaki mesajda belirtmiştim. Sizin probleminiz yazılımdan ziyade donanım kaynaklı. Panelin, LVDS kablosunun ve bunların bağlantı portlarının donanım yönünden incelenmesi gerekli.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
fulll orjinal tv hiçbir parçası değişmedi

seg yazıp kapanıyor

full yazılım lazım
20230907_2100208fc8823113d06d9c.jpg
Önce kurtarma yazılımıyla sistemin açılıp açılmadığını bir kontrol edin. Versiyon uyumsuzluğu varsa sıkıntı olur.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
android box felan yada pc ile de çalışmaz sanırım yeni tv alsak daha ucuza gelir diyebilir miyiz
Bence profesyonel bir noktada farklı bir anakartla testi yapılsın. Problem panelden mi LVDS kablodan mı kontrol edilsin. Eğer panel arızalı ise o zaman yeni TV mantıklı olur. Ancak sadece kablo arızası ise kurtarma şansı mevcut.

M Çevrimdışı

mgn1905 

Aktif Üye
23 Ara 2020
81
27
Ustalarım selamlar kolay gelsin. Televizyona start verdiğimde fınlux yazısı geliyor, kayboluyor sonrasında tekrar fınlux yazısı geliyor ve yine kayboluyor. Yazılım desteğinde bulunur musunuz?

WhatsApp-Image-2023-09-08-at-17.31.11.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ustalarım selamlar kolay gelsin. Televizyona start verdiğimde fınlux yazısı geliyor, kayboluyor sonrasında tekrar fınlux yazısı geliyor ve yine kayboluyor. Yazılım desteğinde bulunur musunuz?

WhatsApp-Image-2023-09-08-at-17.31.11.jpg
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.

Geri
Üst Alt