E
eneselektronik
Yeni Üye
- 25 Haz 2020
- 44
- 26
Led barları çalışıyor kontrol ettim ama ekranda data yokLogo göründükten sonra standby ışığı sönüyor demişsiniz. Led barları kontrol ettiniz mi?
Led barları çalışıyor kontrol ettim ama ekranda data yokLogo göründükten sonra standby ışığı sönüyor demişsiniz. Led barları kontrol ettiniz mi?
eve geçince hemen deneyecem teşekkür ederimFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Önemli not: Yükleme işlemi sonrası sorununuz çözülmeyebilir. Anlattığınız duruma göre Panel ya da LVDS arızası da olabilir. Buna göre sonucu bildirin.
Yani belirti anakartın start almış olması ve panelin tepki vermemesi. Bana LVDS ya da panelin kendisinde arıza varmış gibi geliyor. Her ihtimale karşı kurtarma yazılımı veriyorum.Led barları çalışıyor kontrol ettim ama ekranda data yok
malesef olmadıFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Önemli not: Yükleme işlemi sonrası sorununuz çözülmeyebilir. Anlattığınız duruma göre Panel ya da LVDS arızası da olabilir. Buna göre sonucu bildirin.
ikinci kez deniyorumFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Doğru konuya taşıdım. Son olarak TV' deki problemi detaylı olarak tekrar alayım. Ona göre gerekli yazılımı paylaşacağım.özür dilerim bir daha asla spam yapmayacağım
1= Televizyonun donanımı orijinal mi= orjinal
Yukarıdaki mesajda belirtmiştim. Sizin probleminiz yazılımdan ziyade donanım kaynaklı. Panelin, LVDS kablosunun ve bunların bağlantı portlarının donanım yönünden incelenmesi gerekli.malesef olmadı
30 saniye sonra kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeye başladı ok tuşunu bıraktım yaklaşık 1 dk içinde ışık tamamen söndü tv açma tuşuna bastım ama yok ekran gelmiyor kırmızı ışık gene yanıp söndü fişi çıkarıp tekrar taktım açma tuşuna basınca kırmızı sürekli yanıyor ana ekran da hiç bir şey yok
ikinci kez deniyorum
ışık yanıp sönünce bıraktım ok düğme sini ve ışık artık şuan hiç yanmıyor ne yapmalıyım bu aşamada
Önce kurtarma yazılımıyla sistemin açılıp açılmadığını bir kontrol edin. Versiyon uyumsuzluğu varsa sıkıntı olur.fulll orjinal tv hiçbir parçası değişmedi
seg yazıp kapanıyor
full yazılım lazım
android box felan yada pc ile de çalışmaz sanırım yeni tv alsak daha ucuza gelir diyebilir miyizYukarıdaki mesajda belirtmiştim. Sizin probleminiz yazılımdan ziyade donanım kaynaklı. Panelin, LVDS kablosunun ve bunların bağlantı portlarının donanım yönünden incelenmesi gerekli.
Bence profesyonel bir noktada farklı bir anakartla testi yapılsın. Problem panelden mi LVDS kablodan mı kontrol edilsin. Eğer panel arızalı ise o zaman yeni TV mantıklı olur. Ancak sadece kablo arızası ise kurtarma şansı mevcut.android box felan yada pc ile de çalışmaz sanırım yeni tv alsak daha ucuza gelir diyebilir miyiz
Benden korkmuşturYazılımı yüklemeden mi toparladı?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.Ustalarım selamlar kolay gelsin. Televizyona start verdiğimde fınlux yazısı geliyor, kayboluyor sonrasında tekrar fınlux yazısı geliyor ve yine kayboluyor. Yazılım desteğinde bulunur musunuz?