slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhabalar tv açtığımda logo geliyor logo sonra gidiyor panel ledleri yanıyor, standby ışığı sönük normal yazılımını attım düzelmedi panel yazılımından olacağını düşünüyorum.(yazılımı daha öncede yüklemiştim.

VESTELce4f6aeeb26e1a04.jpg
Görsel okunmuyor. Yeniler misiniz?

P Çevrimdışı

pala1

Yeni Üye
14 Ağu 2022
5
37
merhabalar tv açtığımda logo geliyor logo sonra gidiyor panel ledleri yanıyor, standby ışığı sönük normal yazılımını attım düzelmedi panel yazılımından olacağını düşünüyorum.(yazılımı daha öncede yüklemiştim.

VESTEL202ba640e9214b26.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

VESTEL202ba640e9214b26.jpg
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Önemli not: Yukarıdaki işlemleri eğer TV' de hiçbir donanım değişikliği yoksa uygulayın. Olduysa bilgi verin.

K Çevrimdışı

kaankozan

Yeni Üye
6 Eyl 2023
5
35
7269651400290 seri no
seg 40sd3000 model
17mb95m anakart modeli

arkadaki etiket yok seri no yu ve modelini vestel den aldım
anakart resmide ekte

ekran siyah ekranda kalıyor logo gelmiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor

yazılıma ihtiyacım var teşekkürler

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
7269651400290 seri no
seg 40sd3000 model
17mb95m anakart modeli

arkadaki etiket yok seri no yu ve modelini vestel den aldım
anakart resmide ekte

ekran siyah ekranda kalıyor logo gelmiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor

yazılıma ihtiyacım var teşekkürler
Seri noyu vestelden aldım derken? Ve anakart görseli görünmüyor.

E Çevrimdışı

ertugrulyz

Yeni Üye
8 Eki 2022
12
48
Merhaba, orijinal yazılımı var mıdır? Tv nin parçası değişmedi.

IMG_2964.jpg

Merhaba, orijinal yazılımı var mıdır? Tv nin parçası değişmedi.

IMG_2964.jpg

E Çevrimdışı

ertugrulyz

Yeni Üye
8 Eki 2022
12
48
TV' deki problemi detaylı olarak yazın.
Yazılım atmıştık. Hatalı oldu herhalde. Hdim görüntüsü bozuk olaabiliyor. 2 hdmi girişi var menüde 3 görünüyor. farklı bir tv nin yazılımı olmuş. Menü rengi de sarı. orinali böyle değildi. bir de tv de olmayan özellikler menüde ayar olarak var vs.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yazılım atmıştık. Hatalı oldu herhalde. Hdim görüntüsü bozuk olaabiliyor. 2 hdmi girişi var menüde 3 görünüyor. farklı bir tv nin yazılımı olmuş. Menü rengi de sarı. orinali böyle değildi. bir de tv de olmayan özellikler menüde ayar olarak var vs.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.

Not: HDMI görüntüsünü arızası kablo ya da hdmi kaynağından da kaynaklanabilir. Yazılım sonrası düzelmeyebilir. O yüzden sonucu mutlaka bildirin.

T Çevrimdışı

Teknikservis

Yeni Üye
9 Eyl 2020
11
34
Sadece görselleri birden fazla konuya mesaj olarak göndermeyin. SPAM yapmaktan uyarı alırsınız.

TV' deki problem nedir?
Amacım spam yapmak değildi. Tv yazılımı biraz eski kaldığı için güncel sürümü indirecektim. İndir butonuna basınca 2 konuya yazıp talepte bulunmam gerektiğini söylüyordu site. Konuları incelediğimde birinde 4725 e girip fotoğraf atmamız istenmiş o yüzden böyle birşey yaptım ama açıklama yapmayı unutmuşum kusura bakmayın.

K Çevrimdışı

kivanc87

Yeni Üye
7 Eyl 2023
1
37
Merhabalar model 42FA5100 uydulu model anakartta 17mb82s standby ışığı yanıp sönüyor. Ekranda hiç logo vs çıkmıyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

thumbnail_image0.jpg
thumbnail_image1.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar model 42FA5100 uydulu model anakartta 17mb82s standby ışığı yanıp sönüyor. Ekranda hiç logo vs çıkmıyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

thumbnail_image0.jpg
thumbnail_image1.jpg
Yazılımdan kaynaklanmıyor gibi görünüyor ama her ihtimale karşı;

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt