B
bünyaminkorkmaz
Yeni Üye
- 5 Eyl 2023
- 8
- 53
çanın olduğu yerede baktım ama indir butonu yokhiç bir link görünmüyor
çanın olduğu yerede baktım ama indir butonu yokhiç bir link görünmüyor
Bildirimler listenizi görüyor musunuz?çanın olduğu yerede baktım ama indir butonu yok
evetBildirimler listenizi görüyor musunuz?
üstadım çana tıkla alt kısımda tümünü gör tıkla listede sana verilen yazılımın satırını bul tıkla.çanın olduğu yerede baktım ama indir butonu yok
Konunun ilk mesajını okuyunuz.vestel yazılım lazım arkadaslar mb120 kendı kendıen işelm yapıyor gözü ve tus takımını ayırdım
23 İle başlayan kısım bire bir aynı olması gerekir. Farklı olursa görüntü gelmeyebilir ters olabilir soketler uymayabilir ne kadar aynı görünse de alttaki minik smd parçaların pozisyonu veya değeri farklı olabilir.Merhaba, Regal televizyonum için anakart satın alacağım ancak kodları ile ilgili sorum olacak. Görselde tam olarak kartlar birebir aynı kodlarının birinin
farklı olması ne gibi sorun oluşturur. Görsellerini ekte paylaşıyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
Rica ederiz.ilginize teşekkür ederim yükledim tv çalıştı tavsiye forum a da ayrıca teşekkür ederim
teşekür ederim kardeş soğolasınüstadım çana tıkla alt kısımda tümünü gör tıkla listede sana verilen yazılımın satırını bul tıkla.
Evet. En azından şansımı denemek istiyorum.TV' nin arka etiket görselini paylaşabilir misiniz?Buldum. Ona göre kod bilgisini paylaşacağım.
23504856 kodu ile arama yapmalısınız. O zaman tüm donanım özellikleri aynı olan anakarta ulaşırsınız.
Bu arada sizin probleminizin panelin kendisi olduğunu hatırlıyorum. O durumur netleştirmek için mi anakart almayı düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim.23339464 Kodu ile temin edeceksiniz.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!seg 40sc5600 anakart 17mb140 ves395undc-2d-n12 kurtarma yazılımını raca edebilirmiyim
seg 40sc5600 anakart 17mb140 ves395undc-2d-n12 kurtarma yazılımını raca edebilirmiyim
seg yazıp kapanıyor starladıgın zaman seg yazıyor arka ışık yanıyor öndekı ısık yanıp sönüyorKonunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!
hallettım teşekkürler .ustam eskiden bukadar bizi uğraştırmıyordun yazılımı indiriyordum şimdi birsürü şey ıstıyosunseg yazıp kapanıyor starladıgın zaman seg yazıyor arka ışık yanıyor öndekı ısık yanıp sönüyor