teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
14 uzun olmamış işlem.Kısa boyutlu usb belleğin var mı ,boot olmayan(pc -laptoptan usb açılması olmadan),yani bellek bootable ise yüklemez ,kartın neydi bunu da sorayımyaptım 14 dk geçti bekliyorum hala
14 uzun olmamış işlem.Kısa boyutlu usb belleğin var mı ,boot olmayan(pc -laptoptan usb açılması olmadan),yani bellek bootable ise yüklemez ,kartın neydi bunu da sorayımyaptım 14 dk geçti bekliyorum hala
Kısa boyutlu , yani 32gb altı demek istedim14 uzun olmamış işlem.Kısa boyutlu usb belleğin var mı ,boot olmayan(pc -laptoptan usb açılması olmadan),yani bellek bootable ise yüklemez ,kartın neydi bunu da sorayım
flash bellek 32 gb elimdeki ustamKısa boyutlu , yani 32gb altı demek istedim
ustam 2 ci verdiğin yazılımı chrome engelliyor indirmiyorÜstteki Sayın teraspy Emmi' nin size yazdığı cevabı uygulayın.
Eğer yine olmazsa ikinci bir kurtarma yazılımı verdim. Onunla işlemleri tekrar gerçekleştirin.
olmaz ,chromenin suçu o , belki bin dosyası diyedir ,ver bakayım linki bana buradan , bakayım şunaflash bellek 32 gb elimdeki ustam
ustam 2 ci verdiğin yazılımı chrome engelliyor indirmiyor
olmadı farklı tarayıcı ile indirmeyi deneflash bellek 32 gb elimdeki ustam
ustam 2 ci verdiğin yazılımı chrome engelliyor indirmiyor
ikinci yazılımı denedim işlemi başlatıyom 5 sn sonra vestel yazıyor gidiyor kırmızı ışık sabit kalıyor bundada sonuç yokolmadı farklı tarayıcı ile indirmeyi dene
kartın neydi bunu da sorayım
Kartını sormuştum ,MB82 veya 140 ise bellek seçer bu kartlarikinci yazılımı denedim işlemi başlatıyom 5 sn sonra vestel yazıyor gidiyor kırmızı ışık sabit kalıyor bundada sonuç yok
auris 32 gbKartını sormuştum ,MB82 veya 140 ise bellek seçer bu kartlar
USB değil ,tv kartın modeli MB 82 veya 140 ise usb bellek seçer o kartlar ,mümkünse 16gb den büyük olmamalı usb ,sadece MB97 500 gb lik hardiskten dahi yazılımı alıyor ,bizzat denenmiştir.Ayrıca bizim "bootable" dediğimiz usb de olmamalı ,google da aratabilirsin bootable nedir diye.Ama elindeki yazılımları farklı usb ile deneyebilirsin ,sende yoksa arkadaşlarından temin edebilirsin,yine olmazsa o zaman ya servise veya iyi bir tv tamircisine başvurmalısınauris 32 gb
01:47 de yazılımı vermiştim ,indirdin diyerek paylaşımdan kaldırdım,ayrıca bu gün boyuna mail adresime google drive isteği geldi şimdi en çok istek isteyen 2 isim var bunalrdan hangisi sensin acaba ,bana ismini (sadece ismini) yazarsan sevinirim ,çünkü bir tane yazılımı sana özel vermiştim senin adına (s olan) ,onun isteği de yapıldı ha bire ,merak ediyorum
Sencer4201:47 de yazılımı vermiştim ,indirdin diyerek paylaşımdan kaldırdım,ayrıca bu gün boyuna mail adresime google drive isteği geldi şimdi en çok istek isteyen 2 isim var bunalrdan hangisi sensin acaba ,bana ismini (sadece ismini) yazarsan sevinirim ,çünkü bir tane yazılımı sana özel vermiştim senin adına (s olan) ,onun isteği de yapıldı ha bire ,merak ediyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.
ilginize teşekkür ederim yükledim tv çalıştı tavsiye forum a da ayrıca teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.