slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
WhatsApp-Image-2023-09-04-at-22.56.38.jpg
WhatsApp-Image-2023-09-04-at-22.56.39.jpg

merhaba seg 32sbh510 32inch tv ledler yanıyor ses var ekran siyah kalıyor full yazılım rica edebilirmiyim.
Full yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
373470871_833253008169382_411959784715183472_n.jpg

vestel yazıp kapanıyor buna uygun ful yazılım varmı acaba
Kurtarma yazılımı verildi. Diğer detaylar için imzamdaki notları okuyunuz.

Not: N nnokiaa isimli üye hesabınızla sürekli aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmak yerine isteğinizi bu şekilde iletmiş olsaydınız, işleminiz çok daha hızlı gerçekleşecekti. Lütfen SPAM kuralları ve forum kuralları ile ilgili ihlallere dikkat ediniz.

C Çevrimdışı

ceyariko

Yeni Üye
4 Eyl 2023
8
34
Kurtarma yazılımı verildi. Diğer detaylar için imzamdaki notları okuyunuz.

Not: N nnokiaa isimli üye hesabınızla sürekli aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmak yerine isteğinizi bu şekilde iletmiş olsaydınız, işleminiz çok daha hızlı gerçekleşecekti. Lütfen SPAM kuralları ve forum kuralları ile ilgili ihlallere dikkat ediniz.
teşekkür ederim yazılımı göremedim

Q Çevrimdışı

qnefret

Yeni Üye
9 Şub 2022
5
33
Full yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.
merhaba yazılımı indirdim fat32 flash belleğe attım (diğer vestel modellerde sürekli kullandığım flash bellek) ok tuşuna basarak fişi taktım usb 1 kere ısık yakıyor sonra hemen tvnin ledleri yanıyor ve açılıyor(ekran siyah ses var) yazılımı nedense almıyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba yazılımı indirdim fat32 flash belleğe attım (diğer vestel modellerde sürekli kullandığım flash bellek) ok tuşuna basarak fişi taktım usb 1 kere ısık yakıyor sonra hemen tvnin ledleri yanıyor ve açılıyor(ekran siyah ses var) yazılımı nedense almıyor.
Sorun yazılımdan kaynaklanmadığı için. Siz yazılım isteğinde bulunduğunuz için paylaştım. Aslında sorun ya LVDS kablo ya da Panelin kendisi. Farklı bir anakartla test etme şansı varsa ve anakartı donanım yönünden kontrol edebilirseniz daha sağlıklı olur.

Q Çevrimdışı

qnefret

Yeni Üye
9 Şub 2022
5
33
Sorun yazılımdan kaynaklanmadığı için. Siz yazılım isteğinde bulunduğunuz için paylaştım. Aslında sorun ya LVDS kablo ya da Panelin kendisi. Farklı bir anakartla test etme şansı varsa ve anakartı donanım yönünden kontrol edebilirseniz daha sağlıklı olur.
cevabınız için teşekkürler kart ve kablo testi yapıp sonucu tekrar yazacağım sizlere iyi aksamlar dilerim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
gece indiremedim

tekrar alabilirmiyim.

ikisinide gece yükleyemedim. Rica etsem tekrar alabilirmiyim

gece indiremedim

tekrar alabilirmiyim.

ikisinide gece yükleyemedim. Rica etsem tekrar alabilirmiyim
01:47 de yazılımı vermiştim ,indirdin diyerek paylaşımdan kaldırdım,ayrıca bu gün boyuna mail adresime google drive isteği geldi şimdi en çok istek isteyen 2 isim var bunalrdan hangisi sensin acaba ,bana ismini (sadece ismini) yazarsan sevinirim ,çünkü bir tane yazılımı sana özel vermiştim senin adına (s olan) ,onun isteği de yapıldı ha bire ,merak ediyorum :ok

Geri
Üst Alt