slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Full yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.
merhaba seg 32sbh510 32inch tv ledler yanıyor ses var ekran siyah kalıyor full yazılım rica edebilirmiyim.
Full yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.
merhaba seg 32sbh510 32inch tv ledler yanıyor ses var ekran siyah kalıyor full yazılım rica edebilirmiyim.
Kurtarma yazılımı verildi. Diğer detaylar için imzamdaki notları okuyunuz.
vestel yazıp kapanıyor buna uygun ful yazılım varmı acaba
teşekkür ederim yazılımı göremedimKurtarma yazılımı verildi. Diğer detaylar için imzamdaki notları okuyunuz.
Not: N nnokiaa isimli üye hesabınızla sürekli aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmak yerine isteğinizi bu şekilde iletmiş olsaydınız, işleminiz çok daha hızlı gerçekleşecekti. Lütfen SPAM kuralları ve forum kuralları ile ilgili ihlallere dikkat ediniz.
merhaba yazılımı indirdim fat32 flash belleğe attım (diğer vestel modellerde sürekli kullandığım flash bellek) ok tuşuna basarak fişi taktım usb 1 kere ısık yakıyor sonra hemen tvnin ledleri yanıyor ve açılıyor(ekran siyah ses var) yazılımı nedense almıyor.Full yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.
Sorun yazılımdan kaynaklanmadığı için. Siz yazılım isteğinde bulunduğunuz için paylaştım. Aslında sorun ya LVDS kablo ya da Panelin kendisi. Farklı bir anakartla test etme şansı varsa ve anakartı donanım yönünden kontrol edebilirseniz daha sağlıklı olur.merhaba yazılımı indirdim fat32 flash belleğe attım (diğer vestel modellerde sürekli kullandığım flash bellek) ok tuşuna basarak fişi taktım usb 1 kere ısık yakıyor sonra hemen tvnin ledleri yanıyor ve açılıyor(ekran siyah ses var) yazılımı nedense almıyor.
cevabınız için teşekkürler kart ve kablo testi yapıp sonucu tekrar yazacağım sizlere iyi aksamlar dilerim.Sorun yazılımdan kaynaklanmadığı için. Siz yazılım isteğinde bulunduğunuz için paylaştım. Aslında sorun ya LVDS kablo ya da Panelin kendisi. Farklı bir anakartla test etme şansı varsa ve anakartı donanım yönünden kontrol edebilirseniz daha sağlıklı olur.
Yazılım verildiğinde; Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA yazın.teşekkür ederim yazılımı göremedim
gece indiremedim
tekrar alabilirmiyim.
ikisinide gece yükleyemedim. Rica etsem tekrar alabilirmiyim
01:47 de yazılımı vermiştim ,indirdin diyerek paylaşımdan kaldırdım,ayrıca bu gün boyuna mail adresime google drive isteği geldi şimdi en çok istek isteyen 2 isim var bunalrdan hangisi sensin acaba ,bana ismini (sadece ismini) yazarsan sevinirim ,çünkü bir tane yazılımı sana özel vermiştim senin adına (s olan) ,onun isteği de yapıldı ha bire ,merak ediyorumgece indiremedim
tekrar alabilirmiyim.
ikisinide gece yükleyemedim. Rica etsem tekrar alabilirmiyim
indirdim denedim 15dk geçti hala ışık ızlı hızlı yanıyor flash 32 gb ondanmı acabateşekkür ederim yazılımı göremedim
TV kapat ,USB yi tv tak ve tvyi açıp tekrar deneindirdim denedim 15dk geçti hala ışık ızlı hızlı yanıyor flash 32 gb ondanmı acaba
15 dk bekliyorum sonuç alamadımYazılım verildiğinde; Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA yazın.
Dediğimi yaptın mı15 dk bekliyorum sonuç alamadım
yaptım 14 dk geçti bekliyorum halaDediğimi yaptın mı