Tamam teşekkürler47pf9090 , biraz beklersen kendi tv min yazılımını vereyim ,full sürüm olan ,kumandadan OK ile yükleyeceksin
Tamam teşekkürler47pf9090 , biraz beklersen kendi tv min yazılımını vereyim ,full sürüm olan ,kumandadan OK ile yükleyeceksin
Tamam teşekkürler
Kumanda kod ile yükleyeceksin ,konularda anlatımı vardıTamam teşekkürler
Full yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.
ğ
Stanbay yanıp sönüyor açılmıyor mümkünse full yazılım göndere bilir misiniz
allah razı olsun anladımtsk ederimFull yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.
allah razı olsun anladımtsk ederim
Rica ederiz. Sonucu bildirin.allah razı olsun anladımtsk ederim
gece indiremedimunutma şimdiki yazılımı OK tuşu ile yükleyeceksin
tekrar alabilirmiyim.unutma şimdiki yazılımı OK tuşu ile yükleyeceksin
ikisinide gece yükleyemedim. Rica etsem tekrar alabilirmiyimKumanda kod ile yükleyeceksin ,konularda anlatımı vardı
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.Merhaba kartı değiiştirmedim. Ekran ters döndüğü için transtion ve core yazılım gerekiyor fakat forumda indirmek istediğimde hata veriyor. Elinde olan varsa gönderebilirse sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhaba kartı değiştirmedim. Ekran ters döndüğü için transtion ve core yazılım gerekiyor fakat forumda indirmek istediğimde hata veriyor. Elinde olan varsa gönderebilirse sevinirim. Teşekkür ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.merhaba seg 32 inç tv logodan sonra açılmıyor full yazılım gönderirmisiniz
sn:7834129 701541
pnl:23411971
vpaz:20273315