Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

373470871_833253008169382_411959784715183472_n.jpg

vestel yazıp kapanıyor buna uygun ful yazılım varmı acaba
Kurtarma yazılımı verildi. Diğer detaylar için imzamdaki notları okuyunuz.

Not: nnokiaa isimli üye hesabınızla sürekli aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmak yerine isteğinizi bu şekilde iletmiş olsaydınız, işleminiz çok daha hızlı gerçekleşecekti. Lütfen SPAM kuralları ve forum kuralları ile ilgili ihlallere dikkat ediniz.

Kurtarma yazılımı verildi. Diğer detaylar için imzamdaki notları okuyunuz.

Not: nnokiaa isimli üye hesabınızla sürekli aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmak yerine isteğinizi bu şekilde iletmiş olsaydınız, işleminiz çok daha hızlı gerçekleşecekti. Lütfen SPAM kuralları ve forum kuralları ile ilgili ihlallere dikkat ediniz.
teşekkür ederim yazılımı göremedim

Full yazılım verildi. Detaylar için lütfen imzamdaki notlara bakınız.
merhaba yazılımı indirdim fat32 flash belleğe attım (diğer vestel modellerde sürekli kullandığım flash bellek) ok tuşuna basarak fişi taktım usb 1 kere ısık yakıyor sonra hemen tvnin ledleri yanıyor ve açılıyor(ekran siyah ses var) yazılımı nedense almıyor.

merhaba yazılımı indirdim fat32 flash belleğe attım (diğer vestel modellerde sürekli kullandığım flash bellek) ok tuşuna basarak fişi taktım usb 1 kere ısık yakıyor sonra hemen tvnin ledleri yanıyor ve açılıyor(ekran siyah ses var) yazılımı nedense almıyor.
Sorun yazılımdan kaynaklanmadığı için. Siz yazılım isteğinde bulunduğunuz için paylaştım. Aslında sorun ya LVDS kablo ya da Panelin kendisi. Farklı bir anakartla test etme şansı varsa ve anakartı donanım yönünden kontrol edebilirseniz daha sağlıklı olur.

Sorun yazılımdan kaynaklanmadığı için. Siz yazılım isteğinde bulunduğunuz için paylaştım. Aslında sorun ya LVDS kablo ya da Panelin kendisi. Farklı bir anakartla test etme şansı varsa ve anakartı donanım yönünden kontrol edebilirseniz daha sağlıklı olur.
cevabınız için teşekkürler kart ve kablo testi yapıp sonucu tekrar yazacağım sizlere iyi aksamlar dilerim.

teşekkür ederim yazılımı göremedim
Yazılım verildiğinde; Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA yazın.

gece indiremedim

tekrar alabilirmiyim.

ikisinide gece yükleyemedim. Rica etsem tekrar alabilirmiyim

gece indiremedim

tekrar alabilirmiyim.

ikisinide gece yükleyemedim. Rica etsem tekrar alabilirmiyim
01:47 de yazılımı vermiştim ,indirdin diyerek paylaşımdan kaldırdım,ayrıca bu gün boyuna mail adresime google drive isteği geldi şimdi en çok istek isteyen 2 isim var bunalrdan hangisi sensin acaba ,bana ismini (sadece ismini) yazarsan sevinirim ,çünkü bir tane yazılımı sana özel vermiştim senin adına (s olan) ,onun isteği de yapıldı ha bire ,merak ediyorum :ok

Yazılım verildiğinde; Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA yazın.
15 dk bekliyorum sonuç alamadım

yaptım 14 dk geçti bekliyorum hala
14 uzun olmamış işlem.Kısa boyutlu usb belleğin var mı ,boot olmayan(pc -laptoptan usb açılması olmadan),yani bellek bootable ise yüklemez ,kartın neydi bunu da sorayım

Geri
Üst Alt