T
Teknikservis
Yeni Üye
- 9 Eyl 2020
- 11
- 34
Yanlışlık olmaması için piyasada toplama tv çoğaldı.seg yazıp kapanıyor starladıgın zaman seg yazıyor arka ışık yanıyor öndekı ısık yanıp sönüyor
hallettım teşekkürler .ustam eskiden bukadar bizi uğraştırmıyordun yazılımı indiriyordum şimdi birsürü şey ıstıyosun
Sadece görselleri birden fazla konuya mesaj olarak göndermeyin. SPAM yapmaktan uyarı alırsınız.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar
Öncelikle değerli içerikleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum. Ekte resimlerini paylaştığım TV için yazılım elinizde varsa sizden rica edeceğim. Kısaca konuyu anlatmam gerekirse TV vestel yazısında resetleyip başa dönüyordu. Flash yazılım dosyası indirip yükledim televizyon çalıştı fakat ekranda Finlux yazısı çıkıyor ve görüntü çok kötü. yanlış bir yazılım yüklediğimin farkına varmam çok geç olmadı ama TV artık çalışıyor kurulum akranına geliyor. Doğru yazılım için yardımcı olursanız veya yapmam gerekenler konusunda bilgi paylaşımında bulunabilir misiniz?
Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072
Merhaba Kurtarma yazılımını flash belleğe yükledim fakat işlem 2-3 dakika içinde sonuçlanmıyor. TV Ful yazılım versiyonu https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/7872098-10111337-mb140.1530/ bu olmalı bu dosyayı paylaşma imkanınız var mıdır?Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yazılım yüklemesinden sonra TV kurulum ekranı sorunu ortadan kalkmışsa ve görüntüdeki bozukluk devam ediyorsa bozuk görüntüyü bizimle paylaşın.
Üzgünüm yazılımları kaldırdım ,çünkü hesabım istek mesajları ile dolu.Ayrıca Sencer42 olarak da değil ,içinde ecnebiler de var.Sencer42
thank you very much for your help17MB82S has no eeprom memory but 2 flash memories. If you have a programmer, rewrite the memories with the BINS below.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.The picture is the one published by the author in post #24.140
teşekkür ederim denedikten sonra sonucu bildireceğimFull yazılım paylaşmıştık diye hatırlıyorum. Önce kurtarma yazılımını, sonra full yazılımı kurmayı deneyin.
Belleği değiştirerek deneyin. Boot sektörü GPT ise MBR' ye çevirin.Merhaba Kurtarma yazılımını flash belleğe yükledim fakat işlem 2-3 dakika içinde sonuçlanmıyor. TV Ful yazılım versiyonu https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/7872098-10111337-mb140.1530/ bu olmalı bu dosyayı paylaşma imkanınız var mıdır?
By_Trol
Belleği değiştirerek deneyin. Boot sektörü GPT ise MBR' ye çevirin.
TV çalışıyor, kurulum ekranına geliyor demişsiniz. Eğer TV' de şu anda sadece görüntü problemi varsa (Sürekli ilk kurulum ekranına dönmüyorsa) arızalı görüntüyü paylaşın.
Daha sonra aşağıdaki konuyu detaylı olarak okuyup TV' den panel dosyası alın ve wetransfer, dosya.tc, gdrive gibi bir kaynaktan bize gönderin.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba
TV Vestel fakat yanlış flaş dosyası yüklediğim için resimde de göründüğü üzere FINLUX olarak açılıyor. 2. fotoğrafta da ekran görüntüsü mevcut. Menülerin yazısı okunmuyor. işlem yapamıyorum.
MerhabaFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Not: Bu yükleme sonucunda renkler düzelebilir. Ancak aynı şekilde de kalabilir, logo düzelecek ve ana yazılım düzelecektir. Renkler halen bozuk geliyorsa TV' den panel dosyası alma adımlarını mutlaka uygulamanız gerekir. Onu yapmazsanız buradan ancak bu kadar yardımcı olabiliriz. Panel dosyasını alabilirseniz o zaman dosyayı düzenleyip tekrar yüklemenizi sağlarız.
Rica ederiz.Merhaba
Yardımlarınız için Teşekkür ediyorum. Sayenizde hasta hayata döndü. Açılış menüsü ve ekran görüntüsünü ekli dosyada ilettim.