Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.merhabalar tv açtığımda logo geliyor logo sonra gidiyor panel ledleri yanıyor, standby ışığı sönük normal yazılımını attım düzelmedi panel yazılımından olacağını düşünüyorum.(yazılımı daha öncede yüklemiştim.
![]()
TV' deki problem nedir?![]()
yazılım için yardımcı olabilrmisiniz
![]()
![]()
Seri noyu vestelden aldım derken? Ve anakart görseli görünmüyor.7269651400290 seri no
seg 40sd3000 model
17mb95m anakart modeli
arkadaki etiket yok seri no yu ve modelini vestel den aldım
anakart resmide ekte
ekran siyah ekranda kalıyor logo gelmiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor
yazılıma ihtiyacım var teşekkürler
TV' deki problemi detaylı olarak yazın.Merhaba, orijinal yazılımı var mıdır? Tv nin parçası değişmedi.
![]()
Merhaba, orijinal yazılımı var mıdır? Tv nin parçası değişmedi.
![]()
Yazılım atmıştık. Hatalı oldu herhalde. Hdim görüntüsü bozuk olaabiliyor. 2 hdmi girişi var menüde 3 görünüyor. farklı bir tv nin yazılımı olmuş. Menü rengi de sarı. orinali böyle değildi. bir de tv de olmayan özellikler menüde ayar olarak var vs.TV' deki problemi detaylı olarak yazın.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.Yazılım atmıştık. Hatalı oldu herhalde. Hdim görüntüsü bozuk olaabiliyor. 2 hdmi girişi var menüde 3 görünüyor. farklı bir tv nin yazılımı olmuş. Menü rengi de sarı. orinali böyle değildi. bir de tv de olmayan özellikler menüde ayar olarak var vs.
Amacım spam yapmak değildi. Tv yazılımı biraz eski kaldığı için güncel sürümü indirecektim. İndir butonuna basınca 2 konuya yazıp talepte bulunmam gerektiğini söylüyordu site. Konuları incelediğimde birinde 4725 e girip fotoğraf atmamız istenmiş o yüzden böyle birşey yaptım ama açıklama yapmayı unutmuşum kusura bakmayın.Sadece görselleri birden fazla konuya mesaj olarak göndermeyin. SPAM yapmaktan uyarı alırsınız.
TV' deki problem nedir?
Yazılımdan kaynaklanmıyor gibi görünüyor ama her ihtimale karşı;Merhabalar model 42FA5100 uydulu model anakartta 17mb82s standby ışığı yanıp sönüyor. Ekranda hiç logo vs çıkmıyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
![]()
![]()
Güncelleme yazılımı verildi.Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Amacım spam yapmak değildi. Tv yazılımı biraz eski kaldığı için güncel sürümü indirecektim. İndir butonuna basınca 2 konuya yazıp talepte bulunmam gerektiğini söylüyordu site. Konuları incelediğimde birinde 4725 e girip fotoğraf atmamız istenmiş o yüzden böyle birşey yaptım ama açıklama yapmayı unutmuşum kusura bakmayın.