V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Full Yazılım Talep edebilir miyim? Önceden de istemiştim ama linkteki dosya silinmiş.

43uhl900

S/N

1031561603600067

C Çevrimdışı

cankkya

Yeni Üye
10 Eyl 2023
8
24
Görsel olarak paylaşır mısınız?

image95d78423609591da.jpg

Biçimlendirilmiş hali

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Full Yazılım Talep edebilir miyim? Önceden de istemiştim ama linkteki dosya silinmiş.

43uhl900

S/N

1031561603600067
Mesajınızı taşıdım. Forum işleyişi ile ilgili son bir bilgilendirme yapıyorum. Dosyaların silindiği ya da kaybolduğu yok, ancak doğru konuda doğru isteği gerekli bilgileri paylaşarak yapmalısınız. Önce konunun ilk mesajını OKUYUN! Sonra Forum kurallarına lütfen göz atın;

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Mesajınızı taşıdım. Forum işleyişi ile ilgili son bir bilgilendirme yapıyorum. Dosyaların silindiği ya da kaybolduğu yok, ancak doğru konuda doğru isteği gerekli bilgileri paylaşarak yapmalısınız. Önce konunun ilk mesajını OKUYUN! Sonra Forum kurallarına lütfen göz atın;

Tamam kızmanıza gerek yok. Özür dilerim. Seri numarasını paylaştım zaten.

Screenshot_20220121-150355ffba8e3d111e6a9d.png

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
image95d78423609591da.jpg

Biçimlendirilmiş hali
Sizin sisteminizde geçmişte gördüğüm dosya virüslerinden biri olabilir. TV' ye etkisi olur mu bilmiyorum ama (Kesin konuşmamakla birlikte) O sistem ve o bellekle yazılımı yüklemeyi denemeseniz daha sağlıklı olur. (Normal koşullarda dosya sistemleri ve çekirdek yazılımları apayrı ama sorunu kesin bilmeden böyle bir uyarı yapmamın daha doğru olacağını düşündüm.)

Eğer riski bana ait derseniz ve uygulama şeklinde diskin içinde görünen disk dosyasını silebiliyorsanız, silin ve yazılım dosyasını kopyalayıp deneyin.

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24

Ayrıyeten özür dilerim. Full Yazılım konusunda yazdığımı zannetmiştim. Eski mesajımı kontrol ettiğimde, o sayfadan istediğimde verdiğiniz için tekrar aynı yerden isteyebileceğimi düşünmüştüm.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tamam kızmanıza gerek yok. Özür dilerim. Seri numarasını paylaştım zaten.

Screenshot_20220121-150355ffba8e3d111e6a9d.png
Yeni üyelerimiz belki bilmiyordur, tekrar tekrar anlatıyoruz ama, bizden olanlara anlatmak yerine oturup beraber çay içsek daha iyi olmaz mı? 😉 (Cezalısınız, çaylar ve ikramlar sizden. :haha1)

Bu arada yazılım ne için gerekiyor? TV' deki sorun nedir?

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Yeni üyelerimiz belki bilmiyordur, tekrar tekrar anlatıyoruz ama, bizden olanlara anlatmak yerine oturup beraber çay içsek daha iyi olmaz mı? 😉 (Cezalısınız, çaylar ve ikramlar sizden. :haha1)

Tv çöktü ya dosyaları kurcaladım açılmıyor TV. Full Yazılım gerekiyordu ya :)

Aslında 2-3 yıl önce burayı bulmuştum da sürekli girmiyordum haliyle. Forum gezgini pek değilim, mecburen ihtiyaç olunca uğruyor insan.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv çöktü ya dosyaları kurcaladım açılmıyor TV. Full Yazılım gerekiyordu ya :)

Aslında 2-3 yıl önce burayı bulmuştum da sürekli girmiyordum haliyle. Forum gezgini pek değilim, mecburen ihtiyaç olunca uğruyor insan.
O zaman cezanız daha büyük. Tavsiye Forumu ziyaret edilmez mi? :gul Her an bekleriz. 😍

Full yazılım verildi. Sonucu mutlaka alalım. Diğerlerini sonra konuşuruz. ☺️

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
O zaman cezanız daha büyük. Tavsiye Forumu ziyaret edilmez mi? :gul Her an bekleriz. 😍

Full yazılım verildi. Sonucu mutlaka alalım. Diğerlerini sonra konuşuruz. ☺️
Iletirim merak etmeyin. Teşekkürler dosya için.

Sorunsuz şekilde kurdum. Ama şu Netflix (ui-800-2) bücürüğünü halledemedim ya. Telefondan yansıt butonuna basınca tarayıcıdan çalıştırıyor. Uygulama da zaten bana mısın demiyor. Çekirdek güncellemesi de yapayım.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Iletirim merak etmeyin. Teşekkürler dosya için.

Sorunsuz şekilde kurdum. Ama şu Netflix (ui-800-2) bücürüğünü halledemedim ya. Telefondan yansıt butonuna basınca tarayıcıdan çalıştırıyor. Uygulama da zaten bana mısın demiyor. Çekirdek güncellemesi de yapayım.
İlk kurulum yapın.

Geri
Üst Alt