USB bellek GPT idi sanırım? Evet bir dosya var onu Belleğin kök dizinine kopyalayın.Düzel
Düzelttim kopyaladım ancak flash açınca aynı içinde bir uygulama var yine flaşhın adındaUSB bellek GPT idi sanırım? Evet bir dosya var onu Belleğin kök dizinine kopyalayın.
Görsel olarak paylaşır mısınız?Düzelttim kopyaladım ancak flash açınca aynı içinde bir uygulama var yine flaşhın adında
Görsel olarak paylaşır mısınız?
Biçimlendirilmiş hali
Mesajınızı taşıdım. Forum işleyişi ile ilgili son bir bilgilendirme yapıyorum. Dosyaların silindiği ya da kaybolduğu yok, ancak doğru konuda doğru isteği gerekli bilgileri paylaşarak yapmalısınız. Önce konunun ilk mesajını OKUYUN! Sonra Forum kurallarına lütfen göz atın;Full Yazılım Talep edebilir miyim? Önceden de istemiştim ama linkteki dosya silinmiş.
43uhl900
S/N
1031561603600067
Tamam kızmanıza gerek yok. Özür dilerim. Seri numarasını paylaştım zaten.Mesajınızı taşıdım. Forum işleyişi ile ilgili son bir bilgilendirme yapıyorum. Dosyaların silindiği ya da kaybolduğu yok, ancak doğru konuda doğru isteği gerekli bilgileri paylaşarak yapmalısınız. Önce konunun ilk mesajını OKUYUN! Sonra Forum kurallarına lütfen göz atın;
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Sizin sisteminizde geçmişte gördüğüm dosya virüslerinden biri olabilir. TV' ye etkisi olur mu bilmiyorum ama (Kesin konuşmamakla birlikte) O sistem ve o bellekle yazılımı yüklemeyi denemeseniz daha sağlıklı olur. (Normal koşullarda dosya sistemleri ve çekirdek yazılımları apayrı ama sorunu kesin bilmeden böyle bir uyarı yapmamın daha doğru olacağını düşündüm.)
Biçimlendirilmiş hali
Ayrıyeten özür dilerim. Full Yazılım konusunda yazdığımı zannetmiştim. Eski mesajımı kontrol ettiğimde, o sayfadan istediğimde verdiğiniz için tekrar aynı yerden isteyebileceğimi düşünmüştüm.Mesajınızı taşıdım. Forum işleyişi ile ilgili son bir bilgilendirme yapıyorum. Dosyaların silindiği ya da kaybolduğu yok, ancak doğru konuda doğru isteği gerekli bilgileri paylaşarak yapmalısınız. Önce konunun ilk mesajını OKUYUN! Sonra Forum kurallarına lütfen göz atın;
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Yeni üyelerimiz belki bilmiyordur, tekrar tekrar anlatıyoruz ama, bizden olanlara anlatmak yerine oturup beraber çay içsek daha iyi olmaz mı? (Cezalısınız, çaylar ve ikramlar sizden. )Tamam kızmanıza gerek yok. Özür dilerim. Seri numarasını paylaştım zaten.
Tv çöktü ya dosyaları kurcaladım açılmıyor TV. Full Yazılım gerekiyordu yaYeni üyelerimiz belki bilmiyordur, tekrar tekrar anlatıyoruz ama, bizden olanlara anlatmak yerine oturup beraber çay içsek daha iyi olmaz mı? (Cezalısınız, çaylar ve ikramlar sizden. )
Bu arada yazılım ne için gerekiyor? TV' deki sorun nedir?
Aslında 2-3 yıl önce burayı bulmuştum da sürekli girmiyordum haliyle. Forum gezgini pek değilim, mecburen ihtiyaç olunca uğruyor insan.Yeni üyelerimiz belki bilmiyordur, tekrar tekrar anlatıyoruz ama, bizden olanlara anlatmak yerine oturup beraber çay içsek daha iyi olmaz mı? (Cezalısınız, çaylar ve ikramlar sizden. )
Bu arada yazılım ne için gerekiyor? TV' deki sorun nedir?
O zaman cezanız daha büyük. Tavsiye Forumu ziyaret edilmez mi? Her an bekleriz.Tv çöktü ya dosyaları kurcaladım açılmıyor TV. Full Yazılım gerekiyordu ya
Aslında 2-3 yıl önce burayı bulmuştum da sürekli girmiyordum haliyle. Forum gezgini pek değilim, mecburen ihtiyaç olunca uğruyor insan.
Iletirim merak etmeyin. Teşekkürler dosya için.O zaman cezanız daha büyük. Tavsiye Forumu ziyaret edilmez mi? Her an bekleriz.
Full yazılım verildi. Sonucu mutlaka alalım. Diğerlerini sonra konuşuruz.
İlk kurulum yapın.Iletirim merak etmeyin. Teşekkürler dosya için.
Sorunsuz şekilde kurdum. Ama şu Netflix (ui-800-2) bücürüğünü halledemedim ya. Telefondan yansıt butonuna basınca tarayıcıdan çalıştırıyor. Uygulama da zaten bana mısın demiyor. Çekirdek güncellemesi de yapayım.