S Çevrimdışı

Sencer42

Yeni Üye
7 Şub 2020
16
44
Rica ederiz.

Güncelleme yazılımı bulunmuyor. Eğer vewd store' da çıkmıyorsa ekstra bir yöntem mevcut değil. Bu arada vewd store uygulaması web servisleri üzerinden çalışır. Yani olması ve kaldırılması markanın sunduğu web sunucuya bağlıdır. Gömülü yazılımda yalnızca sayfa adresi mevcuttur. O yüzden smart özellikli TV' lerde eğer Uygulama TV ana menüsünde değilse yazılım değişikliği ile eklenemez ya da kaldırılamaz.

Eğer sakıncası yoksa naçizane bir tavsiyem daha olacak. Mevcut kartınız MB91. Bu kartlarda yazılım yüklemesi ve yanlış yazılım yüklemesi sonucu geçmişte kullanıcılarımız çok fazla problem yaşadı. Genellikle durum anakart değişikliğine kadar gitti ve söz konusu kart artık sıfır olarak bulunmuyor. İkinci el olarak ta stabilitesi meçhul. Dolayısıyla cihaz çalıştığı sürece yazılım konusunun üstüne çok fazla gitmezseniz en azından TV olarak mümkün olan en uzun süre kullanabilirsiniz.

Smart özelliklerini karşılamakta donanım yapısı açısından oldukça geri kalmış bu modeller için genellikle tavsiyemiz harici bir medya oynatıcı alarak rahat bir şekilde kullanmak olmaktadır.

Not: Sayın teraspy teraspy Emmi' ye teşekkürler. 😍
Renkler duzelmisti. Yazılımı görmedi. Servis geldi. Yapamadı. Anakart değişecek dediler onada tamam dedim. Bugün aradılar üretici anakartın üretimini kaldırmış. 10 yil kuralı Onun yerine başka bir tv verelim yarısını öde dediler.Pazarlik yapayım mı, teklifi kabul mu edeyim.?

G Çevrimdışı

Gökhan44

Yeni Üye
5 Ağu 2023
5
39
İyi günler televizyonum westwood APK veya başka bir program indirip kuramiyorum. Bu özelliklere kurabilecegim güncel yazılım var mı acaba

16945410377197536643663222444305.jpg

İyi günler televizyonum westwood APK veya başka bir program indirip kuramiyorum. Bu özelliklere kurabilecegim güncel yazılım var mı acaba

A Çevrimdışı

ahmet417

Yeni Üye
16 Ağu 2019
16
31
TV' ye Menu > Kurulum > İlk kurulum seçenekleri ile ilk kurulum yapın ve kanalları test edin.
Bunu denedim farklı farklı kurulum yaptım ama sd olarak alıyor hd olarak almıyor

Tv yi komşuda deneyin açmıyor diye yazdığınız kanallar açılırsa ise sizin evin çanak anten sisteminde sorun vardır.
Herhangi bir değişiklik olmadı açılmıyor sd kanallar açılıyor ama hd kanallar açılmıyor

T Çevrimdışı

Teknikservis

Yeni Üye
9 Eyl 2020
11
34
Merhabalar, MB211 Carbon Smart V.0.69.40 26_12_2018 ismiyle verdiğiniz romu yüklemeye çalışıyorum ama daha yüklemeye başlamadan yazılım güncellemesi başarısız oldu diye hata veriyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,861

Linkte cevap yazıldı.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,861
Merhaba vestel tv kanal d hd problemi yaşıyorum kanal d ve türevlerinin hd kanallarını açmıyor çözümü nedir acaba

IMG_8255.jpg

Merhaba son sürüm yazılımı alabilir miyim acaba

IMG_8253.jpg
Komşuda da aynı sorunun devam ettiğini yazmışsınız eklediğiniz resme göre tv de en son sürüm yazılım yüklü donanımsal arıza vardır. Ana kart değişimi veya dahili uydu alıcı enteğresi değişimi ile sorun çözülür.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,861
IMG_20230912_222730.jpg

Bu hatayı veriyor yüklemeye başlamıyor.

IMG_20230912_222833.jpg
Son sürüm yüklü yüklemeye çalıştığınız yazılımın sonu 40 Değil 4.0 Yani alt versiyon. Yinede alt versiyon yazılımı yüklemek isterseniz tv yi ilk kuruluma dönderin kanal kurulumunu yapmadan yazılımı yükleyin kanal kurulumunu daha sonra yapın yazılım yüklenecektir. Güncellik gidecek

T Çevrimdışı

Teknikservis

Yeni Üye
9 Eyl 2020
11
34
Son sürüm yüklü yüklemeye çalıştığınız yazılımın sonu 40 Değil 4.0 Yani alt versiyon. Yinede alt versiyon yazılımı yüklemek isterseniz tv yi ilk kuruluma dönderin kanal kurulumunu yapmadan yazılımı yükleyin kanal kurulumunu daha sonra yapın yazılım yüklenecektir. Güncellik gidecek
Bende yeni sürüm diye yüklemeye çalışıyorum 🤦 Bilgi için teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

Esasında YouTube uygulamasında kasma sorunu yaşadığım için belki güncel sürüm varsa kurarım dedim o yüzden bakındım da son sürüm yüklüymüş zaten. Belki alt sürüme düşüp sonra yeniden son sürüme çekersem YouTube uygulamasında ki kasma sorunu çözülür diye hesap ediyorum küçük bir ihtimal olsada.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,861
Bende yeni sürüm diye yüklemeye çalışıyorum 🤦 Bilgi için teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

Esasında YouTube uygulamasında kasma sorunu yaşadığım için belki güncel sürüm varsa kurarım dedim o yüzden bakındım da son sürüm yüklüymüş zaten. Belki alt sürüme düşüp sonra yeniden son sürüme çekersem YouTube uygulamasında ki kasma sorunu çözülür diye hesap ediyorum küçük bir ihtimal olsada.
Rica ederim. Mb211 Ana kart biraz ağır çalışır. :)

T Çevrimdışı

Teknikservis

Yeni Üye
9 Eyl 2020
11
34
Rica ederim. Mb211 Ana kart biraz ağır çalışır. :)
Bu telefondaki düşük segment işlemciler gibi oldu ya 🤭 Snapdragon 6xx serisi gibi. YouTube harici bir sıkıntım yok aslında gayet rahat çalışıyor TV ama neyin nesi ise sadece YouTube uygulamasında bir kasma var eskiden böyle olmuyordu neyse idare edecez ne yapalım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,861
Bu telefondaki düşük segment işlemciler gibi oldu ya 🤭 Snapdragon 6xx serisi gibi. YouTube harici bir sıkıntım yok aslında gayet rahat çalışıyor TV ama neyin nesi ise sadece YouTube uygulamasında bir kasma var eskiden böyle olmuyordu neyse idare edecez ne yapalım
Youtube sürekli güncelleme yapıyor kendisini geliştiriyor geliştikçe videoların kapladığı alan da çoğalıyor tv üzerinde de daha fazla alana gereksinim oluyor. Sizde yazdınız tıpkı telefonlardaki gibi telefonda bu durumla karşılaşıldığında işlemcisi dahili ve harici depolama alanı güçlü olan ram' i daha çok olan telefon alma yoluna gidiliyor. Tv de bu gereksinim duyulan alanlar sabit olduğu için donma kasma reset atma kaçınılmaz oluyor. Tek çözüm iyi bir android box alıp kullanmaktır.

Geri
Üst Alt