Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.
Yükledim hocam ama düzelmedi maalesef.

Teşekkürler. Verdiğiniz dosya ile orijinale döndürdüm. Bir sorun yok.
Rica ederiz. 😍

Önemli not: Yazılımlarla fazla oynamayın. Allah korusun piyasada anakartta bulunmuyor, TV' lerin fiyatı da az buz değil. Yazık olmasın.:ok

maalesef sonuç yine aynı, farklı bir sorun var anakartta muhtemelen yardımlarınız için teşekkür ederim
farklı flash bellek kullanarak yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin.

maalesef sonuç yine aynı, farklı bir sorun var anakartta muhtemelen yardımlarınız için teşekkür ederim
Daha önce belleğin boot sektörü ve boyutu ile ilgili bilgi verdim diye hatırlıyorum. yokoono usta flash ı karttan bağımsız programlamanızı tavsiye etmişti. Onu yaptınız mı?

Merhabalar, resmini paylaştığım özelliklerdeki cihazın vestel logosu geliyor ekran siyah kalıp ışık yanıp sönüyor yazılımla çözülebilir mi?

WhatsApp-Image-2023-09-10-at-10.01.58.jpg

Merhabalar, resmini paylaştığım özelliklerdeki cihazın vestel logosu geliyor ekran siyah kalıp ışık yanıp sönüyor yazılımla çözülebilir mi?

WhatsApp-Image-2023-09-10-at-10.01.58.jpg
full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka yazın

full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka yazın
Tv açıldı ama uydu listesinden filan kanal gelmiyor turksat üzerinden ilerleyince wifiden yazılım güncellemesi de almıyor

WhatsApp-Gorsel-2023-09-10-saat-12.35.42.jpg
Selamlar.Tv min kırmızı ışığı yanıp sönüyor ve ekrana seg yazısı belirip kayboluyor.Yazılımsal bir sorunu var olduğunu düşünüyorum forumunuzdan takip ettiğim kadarıyla.Yazılım linki vermenizi rica edeceğim.

WhatsApp-Gorsel-2023-09-10-saat-12.35.42.jpg
Selamlar.Tv min kırmızı ışığı yanıp sönüyor ve ekrana seg yazısı belirip kayboluyor.Yazılımsal bir sorunu var olduğunu düşünüyorum forumunuzdan takip ettiğim kadarıyla.Yazılım linki vermenizi rica edeceğim.
Full yazılım verildi. Bildirim çanını kontrol edin. sonucu mutlaka bildirin.

32SD5150 seg yazılım var mı acaba

Geri
Üst Alt