Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!vestel satalitte 40FB5050 -SN: 78541148 700631 full yazılım arıyorum
vestel satalitte 40FB5050 -SN: 78541148 700631 full yazılım arıyorum
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!vestel satalitte 40FB5050 -SN: 78541148 700631 full yazılım arıyorum
vestel satalitte 40FB5050 -SN: 78541148 700631 full yazılım arıyorum
konunun 1. mesajını okuyup sizden istediğimiz bilgileri bize iletin.televizyon açıldığında vestel logosu geliyor 15-20 saniye durup kayboluyor, sonra tekrar gelip biraz duruyor ve tv nin standby ışığı sönüyor
Merhaba, Regal televizyonum için anakart satın alacağım ancak kodları ile ilgili sorum olacak. Görselde tam olarak kartlar birebir aynı kodlarının birinin
![]()
![]()
![]()
![]()
farklı olması ne gibi sorun oluşturur. Görsellerini ekte paylaşıyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
özür indiremeyince böyle bir yazı çıktı, ondan yazmıştım.Size gerekli olan yazılımların tamamı verildi. Bu şekilde forumda farklı konulara aynı mesajı yazmaya devam ederseniz SPAM kuralları gereği forumdan uzaklaştırılacaksınız!
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylı bilgi için imzamdaki notlara bakın.Donanım orjinal, anakart değişmedi
![]()
Sağ üst köşede bulunun bildirim çanını kontrol edin.nereden indirecem yazılımı yardımcı olabilir misin
Sağ üst köşede bulunun bildirim çanını kontrol edin.
hiç bir link görünmüyorKurtarma yazılımı verildi. Detaylı bilgi için imzamdaki notlara bakın.
Teşekkür ederim. Piyasada iki çeşit anakarti var benim kullandığım TV için, biri 14Y_J1FU13TMGC4LV0.0, VESTEL 40UA8900 T-CON KARTIAçıkçası kart değişimi yetkili serviste yapılmadığı sürece sıfır kart takılması ihtimali çok düşük. Bu yüzden de tekrar arıza yapıp yapmamasına garanti vermek imkansız. Ayrıca bu 8 yıllık süreçte Led Barlarınız değişmediyse kesin olmamakla birlikte onların da değişme zamanı gelmiş diyebilirim. Paneliniz sağlam olduğu sürece TV' den yararlanımınızı bu maliyetler etkilemez. Ana maliyet kaynağı Paneldir. O yüzden bence tamir yolu mantıklı.
Link görmeyeceksiniz. Çan simgesinden bildirime tıkladığınızda açılan sayfada sağ üst köşede indir butonu göreceksiniz.hiç bir link görünmüyor
23339464 Kodu ile temin edeceksiniz.Teşekkür ederim. Piyasada iki çeşit anakarti var benim kullandığım TV için, biri 14Y_J1FU13TMGC4LV0.0, VESTEL 40UA8900 T-CON KARTI
Diğeri 17MB120, 10102375, 23339464, VESTEL 40UA8900 MAİNBOARD ANAKART
Hangisi uyumludur acaba?
çanın olduğu yerede baktım ama indir butonu yokhiç bir link görünmüyor