Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

cevabınız için teşekkür ederim benden önceki arkadaş yazılım olarak yanlış yükleme yapmış first time installation ekranında kalıyor

IMG_20230818_130820.jpg

IMG_20230818_120318.jpg
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Önemli not: MB140 anakartlar USB Bellek seçer. Yükleme olmuyorsa belleği değiştirerek deneyin.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Önemli not: MB140 anakartlar USB Bellek seçer. Yükleme olmuyorsa belleği değiştirerek deneyin.
yaklaşık bir 15 dakikadır ışık yanıp sönüyor yüklediği yazılım MB140Quivestel yazılımıymış
https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/7924759-mb140.1179/ bu linktekini yüklesem düzelmezmi?

Önce anakartı kurtarma yazılımıyla düzenleyin. Flash belleği değiştirerek tekrar deneyin. Olmuyorsa bilgi verin bir kurtarma yazılımı daha vereceğim.
sandisk samsung lexar 3 bellektede denedim sonuç aynı

sandisk samsung lexar 3 bellektede denedim sonuç aynı
Diğer kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Diğer kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
yardımınız için teşekkür ederim

IMG_20230818_140336.jpg

aynı ekranda kaldı ama bu sefer ekran ışığı aşırı düşük

yardımınız için teşekkür ederim

IMG_20230818_140336.jpg

aynı ekranda kaldı ama bu sefer ekran ışığı aşırı düşük
Yükleme gerçekleşti mi?

Bu arada yükleme denediğiniz bellekler USB 3.0' mı?

bu yükleme yapan sandisk 2.0
Çoğunlukla toshiba belleklerle sonuç alınıyor. En azından kullanıcı geri bildirimleri o şekilde. Full yazılımı da veriyorum. Sonucu bildirirsiniz.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Çoğunlukla toshiba belleklerle sonuç alınıyor. En azından kullanıcı geri bildirimleri o şekilde. Full yazılımı da veriyorum. Sonucu bildirirsiniz.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
3 adet indirme kotamı doldurmuşum :) tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim yarın deneyeceğim

3 adet indirme kotamı doldurmuşum :) tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim yarın deneyeceğim
Öncesinde iki adet yazılım vermiştim. Bir yazılımı birden fazla mı indirdiniz?

dalgınlığıma geldi diğer sayfa açık kalmış yanlışlıkla ona tıkladım sağlık olsun
Bu seferlik yardımcı olmak adına paylaşıyorum. İndirmeyi tamamladığınızda lütfen bilgi verin. Linki kaldıracağım.

Son düzenleme:
vestel 48fd5400 tv stand by ışığı yanıp sönüyor vestel yazısından sonra kapanıp açılıyor.sistem çöktü heralde full yazılımı var mı

WhatsApp-Image-2023-08-18-at-14.27.43.jpg

Geri
Üst Alt