slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Panel numarası değil. COF birleşim plaketinin barkodu. ;)evet ama etiketteki nunara panel numarasına benziyor ve kapaktakiyle tutmuyor
Panel numarası değil. COF birleşim plaketinin barkodu. ;)evet ama etiketteki nunara panel numarasına benziyor ve kapaktakiyle tutmuyor
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.cevabınız için teşekkür ederim benden önceki arkadaş yazılım olarak yanlış yükleme yapmış first time installation ekranında kalıyor
yaklaşık bir 15 dakikadır ışık yanıp sönüyor yüklediği yazılım MB140Quivestel yazılımıymışKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Önemli not: MB140 anakartlar USB Bellek seçer. Yükleme olmuyorsa belleği değiştirerek deneyin.
Önce anakartı kurtarma yazılımıyla düzenleyin. Flash belleği değiştirerek tekrar deneyin. Olmuyorsa bilgi verin bir kurtarma yazılımı daha vereceğim.yaklaşık bir 15 dakikadır ışık yanıp sönüyor yüklediği yazılım MB140Quivestel yazılımıymış
https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/7924759-mb140.1179/ bu linktekini yüklesem düzelmezmi?
sandisk samsung lexar 3 bellektede denedim sonuç aynıÖnce anakartı kurtarma yazılımıyla düzenleyin. Flash belleği değiştirerek tekrar deneyin. Olmuyorsa bilgi verin bir kurtarma yazılımı daha vereceğim.
Diğer kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.sandisk samsung lexar 3 bellektede denedim sonuç aynı
yardımınız için teşekkür ederimDiğer kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yükleme gerçekleşti mi?yardımınız için teşekkür ederim
aynı ekranda kaldı ama bu sefer ekran ışığı aşırı düşük
bu yükleme yapan sandisk 2.0Yükleme gerçekleşti mi?
Bu arada yükleme denediğiniz bellekler USB 3.0' mı?
Çoğunlukla toshiba belleklerle sonuç alınıyor. En azından kullanıcı geri bildirimleri o şekilde. Full yazılımı da veriyorum. Sonucu bildirirsiniz.bu yükleme yapan sandisk 2.0
3 adet indirme kotamı doldurmuşum tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim yarın deneyeceğimÇoğunlukla toshiba belleklerle sonuç alınıyor. En azından kullanıcı geri bildirimleri o şekilde. Full yazılımı da veriyorum. Sonucu bildirirsiniz.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Öncesinde iki adet yazılım vermiştim. Bir yazılımı birden fazla mı indirdiniz?3 adet indirme kotamı doldurmuşum tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim yarın deneyeceğim
dalgınlığıma geldi diğer sayfa açık kalmış yanlışlıkla ona tıkladım sağlık olsunÖncesinde iki adet yazılım vermiştim. Bir yazılımı birden fazla mı indirdiniz?
Bu seferlik yardımcı olmak adına paylaşıyorum. İndirmeyi tamamladığınızda lütfen bilgi verin. Linki kaldıracağım.dalgınlığıma geldi diğer sayfa açık kalmış yanlışlıkla ona tıkladım sağlık olsun