yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,619
- 73
For maximilyin:
All I have is this. I don't know if it will work. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
For maximilyin:
Tv donanımı orijinal mi? Anakart değişikliği yapıldı mı?
yazılımı yükledim vestel yazısı ters geliyor sonra kapanıyor. anakart ve panel resmini çektim, daha önce anakart değişmiş olabilir diyeYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.
Size kurtarma yazılımı verildi panele müdahale etmez bizim verdiğimiz yazılımdan önce başka bir yazılım yüklediniz mi?yazılımı yükledim vestel yazısı ters geliyor sonra kapanıyor. anakart ve panel resmini çektim, daha önce anakart değişmiş olabilir diye
hayır yapılmadı
cihaz yazılım yükler gibi hızlı hızlı flash yakıyor ancak ne kadar beklersem bekleyeyim bitmiyor yaklaşık 20 dakika başka bi işle ilgilendim döndüğümde halen aynı şekilde yükleme modundaydı durumu tam olarak çözemedim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
başka yazılım denedik evet şuan vestel yazısı ters gelip tv sonrasında geri kapanıyorSize kurtarma yazılımı verildi panele müdahale etmez bizim verdiğimiz yazılımdan önce başka bir yazılım yüklediniz mi?
Başka bir kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.cihaz yazılım yükler gibi hızlı hızlı flash yakıyor ancak ne kadar beklersem bekleyeyim bitmiyor yaklaşık 20 dakika başka bi işle ilgilendim döndüğümde halen aynı şekilde yükleme modundaydı durumu tam olarak çözemedim.
TV' ye denediğiniz farklı yazılım nedeniyle panel yazılımını bozmuşsunuz. Kurtarma yazılımları panel dosyası içermez. TV' nize bilgilerini paylaşmadan aldığınız tam uyumlu olmayan yazılımlar nedeniyle tamamen açılmaz hale getirebilirsiniz.başka yazılım denedik evet şuan vestel yazısı ters gelip tv sonrasında geri kapanıyor
COF birleşim plaketi değil mi altındaki?
herşey için teşekkürler yazılımı yükledim ama başarılı olmadı anlaşılan panel bozuk
bu etiket nedir dostlar
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerekli olduğunu yazın!iyi günler kolay gelsin 7924759-mb140 v0.00 yazılımı indiremiyorum talepte bulunmanız gerekiyor yazıyor ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim
evet ama etiketteki nunara panel numarasına benziyor ve kapaktakiyle tutmuyorCOF birleşim plaketi değil mi altındaki?
cevabınız için teşekkür ederim benden önceki arkadaş yazılım olarak yanlış yükleme yapmış first time installation ekranında kalıyorKonunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerekli olduğunu yazın!