yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
İşte şimdi oldu. Ama işi sıkıntılı tarafı, bizde bulunan dosyaların USB bellek ile yüklemeye uygun olması. Ben konuyu yokoono yokoono ustamıza iletiyorum. Eğer mevcut ise kendisi flash yazmaya uygun dosyayı paylaşacaktır.

yokoono yokoono Master. Can we share this panel software for Flash programmer?
For maximilyin:
All I have is this. I don't know if it will work. Try at your own risk.

darrk74 Çevrimdışı

darrk74 

Yeni Üye
4 Ocak 2021
22
28
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.
yazılımı yükledim vestel yazısı ters geliyor sonra kapanıyor. anakart ve panel resmini çektim, daha önce anakart değişmiş olabilir diye
b6e598dc-1798-4802-8224-bbad3fa4b0b6.jpg
bf01c293-9002-4f9f-a3c9-f5789dff8348.jpg

K Çevrimdışı

kutayapaydin

Yeni Üye
19 Nis 2018
6
31
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
cihaz yazılım yükler gibi hızlı hızlı flash yakıyor ancak ne kadar beklersem bekleyeyim bitmiyor yaklaşık 20 dakika başka bi işle ilgilendim döndüğümde halen aynı şekilde yükleme modundaydı durumu tam olarak çözemedim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
cihaz yazılım yükler gibi hızlı hızlı flash yakıyor ancak ne kadar beklersem bekleyeyim bitmiyor yaklaşık 20 dakika başka bi işle ilgilendim döndüğümde halen aynı şekilde yükleme modundaydı durumu tam olarak çözemedim.
Başka bir kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
başka yazılım denedik evet şuan vestel yazısı ters gelip tv sonrasında geri kapanıyor
TV' ye denediğiniz farklı yazılım nedeniyle panel yazılımını bozmuşsunuz. Kurtarma yazılımları panel dosyası içermez. TV' nize bilgilerini paylaşmadan aldığınız tam uyumlu olmayan yazılımlar nedeniyle tamamen açılmaz hale getirebilirsiniz.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

B Çevrimdışı

birturk

Yeni Üye
18 Ağu 2023
9
44
iyi günler kolay gelsin 7924759-mb140 v0.00 yazılımı indiremiyorum talepte bulunmanız gerekiyor yazıyor ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
iyi günler kolay gelsin 7924759-mb140 v0.00 yazılımı indiremiyorum talepte bulunmanız gerekiyor yazıyor ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerekli olduğunu yazın!

Geri
Üst Alt