Ama ben yine anlatamadım. bin dosyası dediğiniz dosyayı yükleme yönteminizi bana anlatır mısınız?bilgiler için çok teşekkürler t con kartındaki modeli yazınca bin dosyasını bulamıyorum nereden bulabileceğim hakkında bilginiz varmı
Ama ben yine anlatamadım. bin dosyası dediğiniz dosyayı yükleme yönteminizi bana anlatır mısınız?bilgiler için çok teşekkürler t con kartındaki modeli yazınca bin dosyasını bulamıyorum nereden bulabileceğim hakkında bilginiz varmı
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki sorunu detaylı olarak yazın!Arkadaşlar çok acil seg tv çöktü açılmıyor full yazılım lazım mb95 v.3.66 yüklüydü enson
Daha önce yazılım yüklemeyi denediniz mi?merhaba televizyonumu kapatıp açtıkdan sonra kendini sıfırlıyor sürekli baştan kurmak zorunda kalıyorum
ve youtube girince donuyor kapanıyor alındığından beri içi açılmadı
![]()
![]()
kendi ayarlarından denedim olmadı başka denemedimDaha önce yazılım yüklemeyi denediniz mi?
Anladım. Sizinle full yazılım paylaşacağım. Ancak söz konusu sorun doğrudan anakarttan kaynaklanan donanımsal bir problem olabilir. Sürekli ilk kuruluma dönmesi flash chipin fiziksel olarak hasarı ya da yazma korumasının açılması nedenleriyle gerçekleşebilir. O yüzden yüklemeyi yaptıktan sonra sonucu bildirin.kendi ayarlarından denedim olmadı başka denemedim
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki sorunu detaylı olarak yazın!
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.![]()
Tv açılıyor seg yazısı gelince geri kapanıyor sürekli tekrarlıyor
hiç açılmıyor yani dün durup dururken oldu
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Ama ben yine anlatamadım. bin dosyası dediğiniz dosyayı yükleme yönteminizi bana anlatır mısınırt
İşte şimdi oldu. Ama işi sıkıntılı tarafı, bizde bulunan dosyaların USB bellek ile yüklemeye uygun olması. Ben konuyu yokoono ustamıza iletiyorum. Eğer mevcut ise kendisi flash yazmaya uygun dosyayı paylaşacaktır.rt 809h flash yazma makinası var hemen jemen tüm epromlara göre soketi var olmayanlarada kabloyla bağlayıp pc den bindosyasını rahatlıkla okuyup yazıp yedek alabiliyorum
yokoono Master. Can we share this panel software for Flash programmer?![]()
![]()
![]()
panel yazılımı gerekli arkadaşlar
Teşekkür ederim sorunum halloldu yazılımı yükledim tv açıldı şimdilik sorun gözükmüyorFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Aşağıdaki talimat sizinle paylaşılan FULL YAZILIM yükleme talimatı;menüye gelip 1505 girip evet diyince başarısız oldu diyr