By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
panel yazılımı gerekli arkadaşlar
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
panel yazılımı gerekli arkadaşlar
Rica ederim.teşekkür ederim sonucu en geç yarın bildireceğim.
hocam panel lazımdı ful verdin galiba ama gene işe yaramadı tv çalışıyor resim yokYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
Arızayı detaylı belirtmeniz gerekiyordu. Panel yazılımı panele görüntü gelmemesi problemini çözmez. T-CON bağlantılarını, LVDS kablolarını kontrol edin. Bir de LED BAR' lar çalışıyor mu onun bilgisini verin.hocam panel lazımdı ful verdin galiba ama gene işe yaramadı tv çalışıyor resim yok
Arızayı detaylı belirtmeniz gerekiyordu. Panel yazılımı panele görüntü gelmemesi problemini çözmez. T-CON bağlantılarını, LVDS kablolarını kontrol edin. Bir de LED BAR' lar çalışıyor mu onun bilgisin
arızayı anlatayım tv çalışıyor backlıht yanıyor ses var kumanda çalışıyor t-con ölçümleri voltajlar normal ama görüntü yok
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki sorunu detaylı olarak yazın!mb100 indirmek istiyrum
mb100 indirmek istiyrum
mb100 yazılım indirmek istiyorum
sağlam olmasını umut ediyorum daha önce bin dosyasını makinayla tconun flasına yükleyip birkaçtane çalıştırdım ama bin dosyasını bulamadığımdan usb ile yüklemeyi deniyorumO zaman panel arızalı.
merhaba televizyonumu kapatıp açtıkdan sonra kendini sıfırlıyor sürekli baştan kurmak zorunda kalıyorumKonunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki sorunu detaylı olarak yazın!
Bütünleşik T-CON' lu cihazlarda anakart spi bölümünden bahsediyorsunuz. Bende diyorum ki panel dosyası yalnızca görüntüdeki bozukluklar ve ana yazılım T-CON configürasyon uyumsuzluklarını giderir. Olabilecek en makul seçenek full yazılımdır, onunda işe yaramadığını söylediniz.sağlam olmasını umut ediyorum daha önce bin dosyasını makinayla tconun flasına yükleyip birkaçtane çalıştırdım ama bin dosyasını bulamadığımdan usb ile yüklemeyi deniyorum
hocam bilgilerim eksik olabilir ben tv ye usb den panel yazılımı yüklediğimde t con kartına mı yazıyor yoksa anakarta mıBütünleşik T-CON' lu cihazlarda anakart spi bölümünden bahsediyorsunuz. Bende diyorum ki panel dosyası yalnızca görüntüdeki bozukluklar ve ana yazılım T-CON configürasyon uyumsuzluklarını giderir. Olabilecek en makul seçenek full yazılımdır, onunda işe yaramadığını söylediniz.
Estağfurullah. USB bellek ile yüklediğiniz hiçbir dosya T-CON karta yazılmaz. Çünkü T-CON kart panel üreticilerinin standart kod ile programladığı ve anakarttan gelen dijital sinyalleri panele göre dönüştürdüğü karttır.hocam bilgilerim eksik olabilir ben tv ye usb den panel yazılımı yüklediğimde t con kartına mı yazıyor yoksa anakarta mı