Sanırım siz herhangi bir yazılım yüklemesi yaparak tv yi çalıştırdınız. Yüklediğiniz yazılım 24' Tv yazılımı ise hoparlörlerden ses alamazsınız. Anakart ve tv arka kapak resmini buraya ekler misiniz.


Sanırım siz herhangi bir yazılım yüklemesi yaparak tv yi çalıştırdınız. Yüklediğiniz yazılım 24' Tv yazılımı ise hoparlörlerden ses alamazsınız. Anakart ve tv arka kapak resmini buraya ekler misiniz.
Anakart etiketindeki bilgiler okunmuyor arka kapak etiketine göre Salı günü size yetkisi verilen yazılım bu tv ye ait orijinal yazılımdır yüklemeyi yapabilirseniz sorun çözülür.
Versiyon ne yazıyordu bir yazılımı atınca hiç açılmıyordu salı günü hangisiydi hatırlamıyorumAnakart etiketindeki bilgiler okunmuyor arka kapak etiketine göre Salı günü size yetkisi verilen yazılım bu tv ye ait orijinal yazılımdır yüklemeyi yapabilirseniz sorun çözülür.
Flash bellekte olması gereken yazılım resimdeki gibi klasörsüz olacak.
![]()
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki sorunu detaylı olarak yazın!17mb140 yazılım 43R4020F YAZILIM LAZIM arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.
Tekrar yetki verdim yüklemeye çalışın.Anakart etiketindeki bilgiler okunmuyor arka kapak etiketine göre Salı günü size yetkisi verilen yazılım bu tv ye ait orijinal yazılımdır yüklemeyi yapabilirseniz sorun çözülür.
Flash bellekte olması gereken yazılım resimdeki gibi klasörsüz olacak.
![]()
bana bildirim gelmediTekrar yetki verdim yüklemeye çalışın.
Şimdi yine yetki verildi sağ üstteki çan simgesine bakınbana bildirim gelmedi
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.17mb140 kart regal yazısı acılıyor stantbay ışıgı yanıp sönüyor
![]()
![]()
gelmiyorŞimdi yine yetki verildi sağ üstteki çan simgesine bakın
Forumun ayarı gereği gün olarak süreniz dolmuştur yarını beklemeniz gerekiyor.gelmiyor
gelmiyor
Söz konusu dosyalara daha önce erişiminiz olduğu ve temin etmiş olduğunuz için size tavsiyemiz, en azından probleminiz çözülene kadar yazılımları saklamanız. Probleminiz tamamen çözüldüğünde siler/kaldırırsanız daha sağlıklı olur.Forumun ayarı gereği gün olarak süreniz dolmuştur yarını beklemeniz gerekiyor.
yazan versiyonu söylerseniz zaten indirilenler silinmedi oradan bakar tekrar denerim. teşekkürler..Forumun ayarı gereği gün olarak süreniz dolmuştur yarını beklemeniz gerekiyor.
teşekkürler agırzamız giderildiYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.