P Çevrimdışı

puslugolge

Yeni Üye
16 Ağu 2023
3
42
20230816_145207.jpg

Yazılımını nereden bulabilirim acaba ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
TV bendeydi servise verdim 3 4 gün oldu sallıyorlar.Aceba servisten TV yi alsam herhangi bir tamirci TV yi yapabilir mi.Zaten garantisi bitmiş bir ürün.Stan by ışığı yanıp yanıp sönüyor.Bence kurtarma yazılımı yeterli olur.
Serviste orijinal parça takılır ve takılan parçaya garanti verilir. Tv yi geri alsanız bile arıza tespit ücreti ödersiniz. Dışarıda yaptıracak olursanız sıfır parça temin etmeniz biraz zor kırık veya hurdaya çıkmış tv lerden çıkma kartlar satılıyor alınacak kart uymadığı zaman farklı yardımcı yazılımlar bulmanız gerekecek örneğin panel yazılımı tercih sizin.

malazgirt Çevrimdışı

malazgirt

Yeni Üye
12 Ağu 2023
7
32
Serviste orijinal parça takılır ve takılan parçaya garanti verilir. Tv yi geri alsanız bile arıza tespit ücreti ödersiniz. Dışarıda yaptıracak olursanız sıfır parça temin etmeniz biraz zor kırık veya hurdaya çıkmış tv lerden çıkma kartlar satılıyor alınacak kart uymadığı zaman farklı yardımcı yazılımlar bulmanız gerekecek örneğin panel yazılımı tercih sizin.
Desteğin için teşekkür ederim.Acı bir tecrübe oldu.O zaman servisin bana dönüş yapmasını bekleyim.

C Çevrimdışı

ccarslan

Yeni Üye
15 Ağu 2023
3
36
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.
Merhaba, talimatlara uygun şekilde her şeyi yaptım ama olmadı. kumanda pillerini kontrol ettim. Boş Flash diske yazılım dosyalarını kopyaladım. Teşekkürler. Denemiş olduk.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba, talimatlara uygun şekilde her şeyi yaptım ama olmadı. kumanda pillerini kontrol ettim. Boş Flash diske yazılım dosyalarını kopyaladım. Teşekkürler. Denemiş olduk.
Olmayan kısmını detaylı paylaşır mısınız? Flash belleği değiştirin. GPT ise MBR olarak ayarlayın. Uygulama adımlarınızı detaylı yazın.

P Çevrimdışı

puslugolge

Yeni Üye
16 Ağu 2023
3
42
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Günaydın elimde 8gb bellek var. Onu tv ye takip kumandanın ok tuşuna basılı tutup fişe taktım ama kırmızı ışığın yanıp sönmesin değişiklik olmadı. Flash bellek yüzünden olabilir mi?

Geri
Üst Alt