By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Orijinal full yazılım verilmişti bence yüklemeye çalışıno yazılım attım lakin açılmıyor tv birkaç kez led yanıyor sönüyor sonra direkt yanık kalıyor.
Orijinal full yazılım verilmişti bence yüklemeye çalışıno yazılım attım lakin açılmıyor tv birkaç kez led yanıyor sönüyor sonra direkt yanık kalıyor.
Orijinal full yazılım verilmişti bence yüklemeye
v077 yüklüyorum tv normal ses yok sonra v066a yüklüyorum yükleme bitince açılımıyor 3-5 saniye led yanıp sönüyor sonra led direkt yanıyor tvde ölü duruma geçiyor.Orijinal full yazılım verilmişti bence yüklemeye çalışın
TV bendeydi servise verdim 3 4 gün oldu sallıyorlar.Aceba servisten TV yi alsam herhangi bir tamirci TV yi yapabilir mi.Zaten garantisi bitmiş bir ürün.Stan by ışığı yanıp yanıp sönüyor.Bence kurtarma yazılımı yeterli olur.Son kullanıcı mısınız?
Tamirci mi?
Tv sizde mi?
Serviste orijinal parça takılır ve takılan parçaya garanti verilir. Tv yi geri alsanız bile arıza tespit ücreti ödersiniz. Dışarıda yaptıracak olursanız sıfır parça temin etmeniz biraz zor kırık veya hurdaya çıkmış tv lerden çıkma kartlar satılıyor alınacak kart uymadığı zaman farklı yardımcı yazılımlar bulmanız gerekecek örneğin panel yazılımı tercih sizin.TV bendeydi servise verdim 3 4 gün oldu sallıyorlar.Aceba servisten TV yi alsam herhangi bir tamirci TV yi yapabilir mi.Zaten garantisi bitmiş bir ürün.Stan by ışığı yanıp yanıp sönüyor.Bence kurtarma yazılımı yeterli olur.
Bu konunun ilk mesajını okuyunuz.
Yazılımını nereden bulabilirim acaba ?
Okudum hocam. Televizyon vesselam logosunda kalıyor. Sonra kendi kendini kapatıyor. Orijinal televizyon. Daha önce bir işlem görmedi.Bu konunun ilk mesajını okuyunuz.
Desteğin için teşekkür ederim.Acı bir tecrübe oldu.O zaman servisin bana dönüş yapmasını bekleyim.Serviste orijinal parça takılır ve takılan parçaya garanti verilir. Tv yi geri alsanız bile arıza tespit ücreti ödersiniz. Dışarıda yaptıracak olursanız sıfır parça temin etmeniz biraz zor kırık veya hurdaya çıkmış tv lerden çıkma kartlar satılıyor alınacak kart uymadığı zaman farklı yardımcı yazılımlar bulmanız gerekecek örneğin panel yazılımı tercih sizin.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Okudum hocam. Televizyon vesselam logosunda kalıyor. Sonra kendi kendini kapatıyor. Orijinal televizyon. Daha önce bir işlem görmedi.
Rica ederim.Desteğin için teşekkür ederim.Acı bir tecrübe oldu.O zaman servisin bana dönüş yapmasını bekleyim.
Merhaba, talimatlara uygun şekilde her şeyi yaptım ama olmadı. kumanda pillerini kontrol ettim. Boş Flash diske yazılım dosyalarını kopyaladım. Teşekkürler. Denemiş olduk.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.
Olmayan kısmını detaylı paylaşır mısınız? Flash belleği değiştirin. GPT ise MBR olarak ayarlayın. Uygulama adımlarınızı detaylı yazın.Merhaba, talimatlara uygun şekilde her şeyi yaptım ama olmadı. kumanda pillerini kontrol ettim. Boş Flash diske yazılım dosyalarını kopyaladım. Teşekkürler. Denemiş olduk.
varsa bana bir yazılım daha verseniz oda olmazsa harici anfi takacağım. bendekiler v077 v066aOrijinal full yazılım verilmişti bence yüklemeye çalışın
Günaydın elimde 8gb bellek var. Onu tv ye takip kumandanın ok tuşuna basılı tutup fişe taktım ama kırmızı ışığın yanıp sönmesin değişiklik olmadı. Flash bellek yüzünden olabilir mi?Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.