darrk74 Çevrimdışı

darrk74 

Yeni Üye
4 Ocak 2021
22
28
Rakamları okuyamıyorum. Netleştirme şansı var mıdır?

WhatsApp-Gorsel-2023-08-15-saat-22.49.26.jpg

C Çevrimdışı

ccarslan

Yeni Üye
15 Ağu 2023
3
36
Merhaba JVC TV-LT-49VU73T kullanıcısıyım. Bugün tv ekranını bir türlü açılmadı. Fişi çekip taktığımda JVC logosu geliyor sonra ekran kapanıyor. Kumanda ile herhangi bir şey yapılmıyor. TV hiç bir şekilde bugune kadar servis yüzü görmedi. Herhangi bir parçası değişmedi. Tv'nin özelliklerine ilişkin ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_7060.jpg

Y Çevrimdışı

yankirecep

Yeni Üye
12 Ara 2022
4
39
İsteğinizi ilk mesajınızda, eksiksiz bilgiyle ve doğru konuda belirttiğiniz için teşekkür ederiz.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Maalesef olmadı. Yükleme işlemi başlıyor fakat sonuçlanmiyor. Sanırım problem ancak anakartın değişimi ile çözülecek. İlginize teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhaba JVC TV-LT-49VU73T kullanıcısıyım. Bugün tv ekranını bir türlü açılmadı. Fişi çekip taktığımda JVC logosu geliyor sonra ekran kapanıyor. Kumanda ile herhangi bir şey yapılmıyor. TV hiç bir şekilde bugune kadar servis yüzü görmedi. Herhangi bir parçası değişmedi. Tv'nin özelliklerine ilişkin ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_7060.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
203241542b8b81c3d0286.jpg

Merhaba, hi level 40hl500 televizyonumun stand bu ışığı yanıyor ama açılmıyor. Daha önceden de aynı problem oldu, forumdan indirdiğim yazılımla açabilmiştim. Şimdi aynı yazılımı kurmaya çalışıyorum fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Olamazsanız da canınız sağolsun 🙂
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.

A Çevrimdışı

ayhan_avci

Yeni Üye
27 Ocak 2019
2
56
32HB5000 Kurtarma yazılımı lütfen açılıp kapanıyor sn:7898659 702246 pnl:23453464

28HB5100 Kurtarma yazılımı lütfen açılıp kapanıyor sn:7912078 700197 pnl:23435140

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Y Çevrimdışı

ysener

Yeni Üye
18 Eki 2021
13
54
Panel profile
MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Hocam yazılımı attım değişen bir şey olmadı. Fakat benim dikkatimi çeken bir şey var yüklediğimiz dosyada 3D-S02 yazıyor panelin etiketinde 2D-S02 yazıyor. Bununla ilgili bir problem olabilir mi? Yoksa panel mi arızalıdır? Kartı paneli kırık nexonda denediğimde ekranın sağlam tarafındaki görüntü net, vestel panelde denediğimde görüntü gönderdiğim resimdeki gibi. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt