Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.teşekkürler eski bir bellekte yazılım attım tv çalışıyor lakin hoparlörden ses gelmiyor kulaklıktan ses geliyor ayarları ile oynamakmı lazım.
İsteğinizi ilk mesajınızda, eksiksiz bilgiyle ve doğru konuda belirttiğiniz için teşekkür ederiz.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.Merhaba JVC TV-LT-49VU73T kullanıcısıyım. Bugün tv ekranını bir türlü açılmadı. Fişi çekip taktığımda JVC logosu geliyor sonra ekran kapanıyor. Kumanda ile herhangi bir şey yapılmıyor. TV hiç bir şekilde bugune kadar servis yüzü görmedi. Herhangi bir parçası değişmedi. Tv'nin özelliklerine ilişkin ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.
Merhaba, hi level 40hl500 televizyonumun stand bu ışığı yanıyor ama açılmıyor. Daha önceden de aynı problem oldu, forumdan indirdiğim yazılımla açabilmiştim. Şimdi aynı yazılımı kurmaya çalışıyorum fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Olamazsanız da canınız sağolsun
Teşekkür ederim. Şu an evde flash belleğim yok. Yarın deneyip sonucu yazacağım.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.
Rica ederiz.işe yaradı sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.
32HB5000 Kurtarma yazılımı lütfen açılıp kapanıyor sn:7898659 702246 pnl:23453464
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Cihazlarda donanım değişikliği, tamir v.b. yapıldıysa belirtin. Her cihaz için ayrı ayrı bilgi paylaşımı yapın.28HB5100 Kurtarma yazılımı lütfen açılıp kapanıyor sn:7912078 700197 pnl:23435140
Full software. Try at your own risk. If you have problems with the remote control, use a Vestel or a programmable one.VES430QNEL-2D-U01
Hocam yazılımı attım değişen bir şey olmadı. Fakat benim dikkatimi çeken bir şey var yüklediğimiz dosyada 3D-S02 yazıyor panelin etiketinde 2D-S02 yazıyor. Bununla ilgili bir problem olabilir mi? Yoksa panel mi arızalıdır? Kartı paneli kırık nexonda denediğimde ekranın sağlam tarafındaki görüntü net, vestel panelde denediğimde görüntü gönderdiğim resimdeki gibi. Teşekkürler.Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)