slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Söylediğim gibi. Söz konusu anakartlar çok fazla bellek seçer. Birkaç farklı bellekle denemeniz gerekir. Hepsinde GPT MBR ayarını kontrol edin ve deneyin.Yine olmadı
Son düzenleme:
Söylediğim gibi. Söz konusu anakartlar çok fazla bellek seçer. Birkaç farklı bellekle denemeniz gerekir. Hepsinde GPT MBR ayarını kontrol edin ve deneyin.Yine olmadı
Lütfen mesajınızı yalnızca TÜRKÇE ya da İNGİLİZCE olarak düzenleyin! Bu dillerin dışında göndereceğiniz bir sonraki mesajda forumdan uzaklaştırılacaksınız!Potrzebuje oprogramowanie Hitachi 43f501hg2w69 mb120. Po właczeniu tv miga dioda czwrwona wyświetla się logo Hitachi i ciemny ekran po30 sekundach tv się wyłącza.
İsteğinizi ilk mesajınızda, eksiksiz bilgiyle ve doğru konuda belirttiğiniz için teşekkür ederiz.
Merhaba, hi level 40hl500 televizyonumun stand bu ışığı yanıyor ama açılmıyor. Daha önceden de aynı problem oldu, forumdan indirdiğim yazılımla açabilmiştim. Şimdi aynı yazılımı kurmaya çalışıyorum fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Olamazsanız da canınız sağolsun
I don't have software for this TV. Do you know what the panel code is (VES430xxxxx) ??. Maybe I can find an equivalent software.I need Hitachi 43f501hg2w69 mb120 software. After turning on the tv, the red LED flashes, the Hitachi logo is displayed and the dark screen after 30 seconds the tv turns off. The tv was never repaired.
VES430QNEL-2D-U01I don't have software for this TV. Do you know what the panel code is (VES430xxxxx) ??. Maybe I can find an equivalent software.
I don't have software for this TV. Do you know what the panel code is (VES430xxxxx) ??. Maybe I can find an equivalent software.
TV' deki problemi detaylı olarak yazın.Hocam benimde rom dosyasına ihtiyacım oldu paylaşabilirmisiniz?
5 sn vestel yazısında kalıyor sonra görüntü gidiyor ve bir daha vestel yazısı geliyor. Bunu hep tekrarlıyor. Anakart modeli 17mb120TV' deki problemi detaylı olarak yazın.
Yapmıştım sabahtan tekrar yeni kurulum yapıcamKurulum işlemini yaptınız mı?
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.5 sn vestel yazısında kalıyor sonra görüntü gidiyor ve bir daha vestel yazısı geliyor. Bunu hep tekrarlıyor. Anakart modeli 17mb120
Hocam yardımınıza ihtiyacım var