slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Su-anki-tv-goruntusu9bd56ad71c97b81a.jpg
vestel-tv-etiketid06b4e9e90697554.jpg
Yerine-takilan-kart7112564b5c3f5576.jpg
arizali-kart61b27e565ad39a0e.jpg
Nexon-tv-etiketi6b1fbef390c2e0aa.jpg
Burada iki ayrı TV iki ayrı anakart görüyorum. Hangisi işlem yapılacak olan, hangisi hangisinin kartı?

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Panel profile
MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

S Çevrimdışı

samett12

Yeni Üye
15 Ağu 2023
6
32
Verilen yazılım kurtarma yazılımı. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?
Gönderilen dosyayı zipten çıkarttım içerisinde fat 32 olan 4 gb lık usbnin içerisine yükledim
Verilen yazılım kurtarma yazılımı. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?
bana gönderilen dosyadan zip olarak resimdeki dosyaları çıkartıp fat32 olan 4 gb lık usb ye yükledim sonra tvye takıp fişi takarken ok tuşuna basılı tuttum sol alttaki ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ama 20 dk bekledim sürekli yanıp sönüyor ışık güncelleme bitmiyor

IMG_1219.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Gönderilen dosyayı zipten çıkarttım içerisinde fat 32 olan 4 gb lık usbnin içerisine yükledim

bana gönderilen dosyadan zip olarak resimdeki dosyaları çıkartıp fat32 olan 4 gb lık usb ye yükledim sonra tvye takıp fişi takarken ok tuşuna basılı tuttum sol alttaki ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ama 20 dk bekledim sürekli yanıp sönüyor ışık güncelleme bitmiyor

IMG_1219.jpg
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Aynı yöntemlerle bunu yüklemeyi deneyin. Sonucu bildirin.

S Çevrimdışı

samett12

Yeni Üye
15 Ağu 2023
6
32
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Aynı yöntemlerle bunu yüklemeyi deneyin. Sonucu bildirin.
Malesef olmadı bu sefer yazılım yüklemesi yaparken vestel yazısı ekranda sabit kaldı sol alttaki ışık sürekli yanıp sönüyor bir öncekinde ekranda vestel yazısı yokken sürekli yanıp sönüyordu

K Çevrimdışı

kadircik

Aktif Üye
11 Haz 2019
59
48
TV' ye önce Menü > Kurulum > İlk kurulum yapın. Eğer sorun düzelmezse;

Anakart ses entegresinde problem olabilir. By_Trol By_Trol ustam var mıdır bir öneri?
zaten
TV' ye önce Menü > Kurulum > İlk kurulum yapın. Eğer sorun düzelmezse;

Anakart ses entegresinde problem olabilir. By_Trol By_Trol ustam var mıdır bir öneri?
kulaklıktan ses laıyorum hoparlörden çıkmıyor. tekrar kurulum yapıyım yarın şu yazılımdan olabilirmi.?

Geri
Üst Alt