slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Verilen yazılım kurtarma yazılımı. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?15 dk oldu hala güncelleme bitmedi sol alttaki ışın sürekli yanıp sönüyor
Bir öneriniz varmı
Verilen yazılım kurtarma yazılımı. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?15 dk oldu hala güncelleme bitmedi sol alttaki ışın sürekli yanıp sönüyor
Bir öneriniz varmı
Burada iki ayrı TV iki ayrı anakart görüyorum. Hangisi işlem yapılacak olan, hangisi hangisinin kartı?
Panel profile
TV' ye önce Menü > Kurulum > İlk kurulum yapın. Eğer sorun düzelmezse;teşekkürler eski bir bellekte yazılım attım tv çalışıyor lakin hoparlörden ses gelmiyor kulaklıktan ses geliyor ayarları ile oynamakmı lazım.
Gönderilen dosyayı zipten çıkarttım içerisinde fat 32 olan 4 gb lık usbnin içerisine yükledimVerilen yazılım kurtarma yazılımı. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?
bana gönderilen dosyadan zip olarak resimdeki dosyaları çıkartıp fat32 olan 4 gb lık usb ye yükledim sonra tvye takıp fişi takarken ok tuşuna basılı tuttum sol alttaki ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ama 20 dk bekledim sürekli yanıp sönüyor ışık güncelleme bitmiyorVerilen yazılım kurtarma yazılımı. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?
Flash belleği kontrol edin. GPT ise MBR yapın. FAT32 formatlayın.15 dk oldu hala güncelleme bitmedi sol alttaki ışın sürekli yanıp sönüyor
Bir öneriniz varmı
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Aynı yöntemlerle bunu yüklemeyi deneyin. Sonucu bildirin.Gönderilen dosyayı zipten çıkarttım içerisinde fat 32 olan 4 gb lık usbnin içerisine yükledim
bana gönderilen dosyadan zip olarak resimdeki dosyaları çıkartıp fat32 olan 4 gb lık usb ye yükledim sonra tvye takıp fişi takarken ok tuşuna basılı tuttum sol alttaki ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ama 20 dk bekledim sürekli yanıp sönüyor ışık güncelleme bitmiyor
Malesef olmadı bu sefer yazılım yüklemesi yaparken vestel yazısı ekranda sabit kaldı sol alttaki ışık sürekli yanıp sönüyor bir öncekinde ekranda vestel yazısı yokken sürekli yanıp sönüyorduBir kurtarma yazılımı daha verildi. Aynı yöntemlerle bunu yüklemeyi deneyin. Sonucu bildirin.
Belleği değiştirip deneyin. Bu arada TV kumandası orijinal mi?Malesef olmadı bu sefer yazılım yüklemesi yaparken vestel yazısı ekranda sabit kaldı sol alttaki ışık sürekli yanıp sönüyor bir öncekinde ekranda vestel yazısı yokken sürekli yanıp sönüyordu
Evet kumanda orjinal 8 gb lık bellek var olurmuBelleği değiştirip deneyin. Bu arada TV kumandası orijinal mi?
MB140 anakartlar çok fazla bellek seçer.
Deneyin.Evet kumanda orjinal 8 gb lık bellek var olurmu
zatenTV' ye önce Menü > Kurulum > İlk kurulum yapın. Eğer sorun düzelmezse;
Anakart ses entegresinde problem olabilir. By_Trol ustam var mıdır bir öneri?
kulaklıktan ses laıyorum hoparlörden çıkmıyor. tekrar kurulum yapıyım yarın şu yazılımdan olabilirmi.?TV' ye önce Menü > Kurulum > İlk kurulum yapın. Eğer sorun düzelmezse;
Anakart ses entegresinde problem olabilir. By_Trol ustam var mıdır bir öneri?
Kurulum işlemini yaptınız mı?zaten
kulaklıktan ses laıyorum hoparlörden çıkmıyor. tekrar kurulum yapıyım yarın şu yazılımdan olabilirmi.?
Yine olmadıDeneyin.