slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
ledler kontrol edildi sağlam yeni ledde denendi evet dediğiniz doğrudur fakat kumanda ile veyahut anakart üstünden müdahale ettiğimizde tv standby düşmüyor herhangi bir tepki vermiyor beslemedede problem görülmedi yazılım denemekten başka çare yok gibi şaunda
Tamamdır.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

K Çevrimdışı

kadircik

Aktif Üye
11 Haz 2019
59
48
Elinizdeki TV' ye özel olarak tarafımızdan verilen yazılımsa hızlı yanıp sönme esnasında OK tuşunu hemen bırakmayın. Hatta garanti olması açısından TV' nin bilgilerini ya eski mesajınızdan alıntılayın ya da yeni görselleri çekip gönderin kontrolünü sağlayalım.
Siz yollamıştınız ekledim tvyi fişe takınca 3sn sonra ön ledi sabit yanıyor bu sırada usbyi bakıyor ama yazılımı başlatmıyor

1000009994.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Siz yollamıştınız ekledim tvyi fişe takınca 3sn sonra ön ledi sabit yanıyor bu sırada usbyi bakıyor ama yazılımı başlatmıyor

1000009994.jpg
Mesajınız full yazılım konusuna tasindi.!
Full yazılım verildi bildirimlerinizi kontrol edin.
Sota Sota Başkan paylaşmış. USB belleği değiştirip denediniz mi? USB belleğin boot sektörünü de kontrol edin. Eğer GPT ise MBR yapın, daha sonra FAT32 formatlayarak dosyaları atın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
seg 32 inç tv var seg yazıyor sonrası gelmiyor. yazılında sorun var versiyorunuda kontrol edemiyorum oraya girmiyor.
yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim iyi çalısmalar

1692023729265.jpg
Mesajınızı düzenlediğiniz için teşekkür ederiz.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt