G Çevrimdışı

gekazette

Yeni Üye
13 Ağu 2023
15
23
3. yazılımı da denediniz ve sonuç yok diyorsunuz. Sanırım kapağı açmanın vakti geldi. TV çalışır vaziyetteyken hiç Menu 4725 yapıp ekran görüntüsü almış mıydınız?

20230814_164702.jpg

3. yazılımı da denediniz ve sonuç yok diyorsunuz. Sanırım kapağı açmanın vakti geldi. TV çalışır vaziyetteyken hiç Menu 4725 yapıp ekran görüntüsü almış mıydınız?
vestel yazısı varken mi?denemedim hiç

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
20230814_164702.jpg

vestel yazısı varken mi?denemedim hiç
Kart değişmiş bile olsa (Anakartın üzerinde etiket yok.) aynı model takılmış. Yazılımları yükleme adımlarınızı detaylı olarak tekrar yazar mısınız? (Bu aşamada anakart üzerindeki flash chipi arızalanmadıysa işlemin şimdiye kadar gerçekleşmiş olması gerekirdi. Dolayısıyla gerekli olacak olursa tamire götüreceğiniz yerde doğrudan flash chipine yazma ile ilgili donanım olması gerekir.)

Bir de panel üzerindeki VES kodu ile başlayan panel etiketinin görselini de paylaşır mısınız? Hazır açılmışken.

G Çevrimdışı

gekazette

Yeni Üye
13 Ağu 2023
15
23
Kart değişmiş bile olsa (Anakartın üzerinde etiket yok.) aynı model takılmış. Yazılımları yükleme adımlarınızı detaylı olarak tekrar yazar mısınız? (Bu aşamada anakart üzerindeki flash chipi arızalanmadıysa işlemin şimdiye kadar gerçekleşmiş olması gerekirdi. Dolayısıyla gerekli olacak olursa tamire götüreceğiniz yerde doğrudan flash chipine yazma ile ilgili donanım olması gerekir.)

Bir de panel üzerindeki VES kodu ile başlayan panel etiketinin görselini de paylaşır mısınız? Hazır açılmışken.
ilk once 16 gblik usb ile denedim. yazilim yukleme yapiyor fakat bitmiyor. flas tanimada bir sikinti yok cunku yukleme yapiyor. attiginiz tum surumleri denedim disk programindan yapin dediklerinizi yaptim fakat 16gblık flashım ile yukleme bitmiyor.Ardından bugün yeni 4gblik bir flash bellek aldım 3 yazılımı da yükledim içine fakat güncellemeyi başlatamıyorum yeni flash bellek ile.Fat32 ile formatladım. tekrar tekrar deneyeceğim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
ilk once 16 gblik usb ile denedim. yazilim yukleme yapiyor fakat bitmiyor. flas tanimada bir sikinti yok cunku yukleme yapiyor. attiginiz tum surumleri denedim disk programindan yapin dediklerinizi yaptim fakat 16gblık flashım ile yukleme bitmiyor.Ardından bugün yeni 4gblik bir flash bellek aldım 3 yazılımı da yükledim içine fakat güncellemeyi başlatamıyorum yeni flash bellek ile.Fat32 ile formatladım. tekrar tekrar deneyeceğim.
Yükleme adımlarıyla ilgili yaptıklarınızı (Mübalasız, kumandayı sehpaya koydum bile yazabilirsiniz. :) ) paylaşır mısınız?

K Çevrimdışı

kadircik

Aktif Üye
11 Haz 2019
59
48
Siz her şeyin öncesinde konunun mantığını anlamamışsınız. SEG TV' ye ait cihaz bilgilerini paylaştınız mı? Cihaza özel yazılımı temin ettiniz mi? Başka cihaz için aldığınız yazılımı başka başka cihazlarda deniyor, sonra da olmadı diyorsunuz. Bir konuyu net olarak anlamanızı istiyorum. Her cihazın kendine uyumlu yazılımı vardır, sizin yönteminizle yapacağınız sadece sağlam cihazları bozmak olacaktır.
hayır sizden daha önce istemiştim seg tv için konu açmıştım ancak tv bana yeni gelgi biraz karışıklık oldu.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hayır sizden daha önce istemiştim seg tv için konu açmıştım ancak tv bana yeni gelgi biraz karışıklık oldu.
Elinizdeki TV' ye özel olarak tarafımızdan verilen yazılımsa hızlı yanıp sönme esnasında OK tuşunu hemen bırakmayın. Hatta garanti olması açısından TV' nin bilgilerini ya eski mesajınızdan alıntılayın ya da yeni görselleri çekip gönderin kontrolünü sağlayalım.

A Çevrimdışı

aytacpinaroglu

Yeni Üye
7 May 2021
14
41
seg 32 inç tv var seg yazıyor sonrası gelmiyor. yazılında sorun var versiyorunuda kontrol edemiyorum oraya girmiyor.
yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim iyi çalısmalar

1692023729265.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt