slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
güncellemeye sikabildik fakat hala olmamış durumda.Tekrar denemeli miyim?Fisini cekip tekrar denesem bir sey olur mu

fişi çekip tekrar denedim 15 dkdir yine bitmedi 3.ye deneyeceğim
Yüklediğiniz yazılım güncelleme yazılımı değildir. Yalnızca indirme sayfasındaki yükleme talimatı ile yükleyin. Bunun için de zaten başlangıçta TV' nin fişini çekmeniz gerekir. Yüklemenin sonucunu bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20230812_084504.jpg

Görseli ekledim.

Konu full yazılım ihtiyacıyla alakalı olduğu için full yazılım konusuna taşıdım. By_Trol By_Trol, Sota Sota, TEKNOwest TEKNOwest ustalarımızla konuyu paylaşıp kendilerini etiketliyorum. Şu an için ben yazılıma ulaşamadım. Kendileri müsait olduklarında gerekli yazılımı sizinle paylaşacaklar.
By_Trol By_Trol ustam, mesaj yoğunluğundan görülmemiş olabilir diye rica edeceğim;

Teşekür ederim.Ustalarımızdan cevap bekliyorum
Ulaşabilme imkanımız var mıdır?

K Çevrimdışı

kadircik

Aktif Üye
11 Haz 2019
59
48
Üstteki mesajınızda yazılım sürümünü düşürdüğünüzü ve problemi çözdüğünüzü belirtmişsiniz. Sonra tekrar MB82 full yazılımını yüklemeye çalışmışsınız.

Mevcut yazılımın yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Buraya da aktarıyorum. Bu işlemleri düzgün şekilde yaptığınız halde TV' de problem varsa bilgi verin.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakdüzeleika içerisinde yazılım yüklenecektir

Üstteki mesajınızda yazılım sürümünü düşürdüğünüzü ve problemi çözdüğünüzü belirtmişsiniz. Sonra tekrar MB82 full yazılımını yüklemeye çalışmışsınız.

Mevcut yazılımın yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Buraya da aktarıyorum. Bu işlemleri düzgün şekilde yaptığınız halde TV' de problem varsa bilgi verin.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
düzelen hilevel49hl500 şimdi uğraştığım seg39182 tv kumandanya basıyorum led yanıp sönüyor m82 v077 bir türlü başlamadı başka bir sürüm varsa onu deneiyim

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
55FA 7500 Vestel Televizyonuma güncelleme yapmak istedim.Güncellemeden sonra stand-by ışığı(mavi ışık) yanıp sönüyor ancak Vestel yazısı dahi ekrana hiçbişey gelmiyor.Ne yapmam gerekir.
Google translate
Bunun için yazılımım yok. Eşdeğerini aramak için anakart koduna (17MBxxxx) ve panel koduna (VES550xxxx) ihtiyacım var.

malazgirt Çevrimdışı

malazgirt

Yeni Üye
12 Ağu 2023
7
32
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Anakart ve panel koduna nasıl ulaşabilirim.Desteğiniz için teşekkür ederim.
Google translate
Bir meslektaşımın Türkçe açıklamasını istiyorum.
L.E.
Sanırım 17MB98 anakart ve VES550UNEL-2D-S01 paneli var. Bu kombinasyon için bende sadece programlayıcı ile birlikte FLASH belleğe yazılan BIN'e sahibim. bastonum yok

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

ysener

Yeni Üye
18 Eki 2021
13
54
Merhabalar, 17 MB 96 kartlar için yazılım paylaşmadığınızı belirtmişsiniz fakat bende vestel 42FA7500 tv'nin anakartı (17 MB 96) arızalı , elimde ekranı kırık bir nexon tv ((17 MB 96) var onun anakartını taktım, görüntü geldi fakat çok soluk. Anakart çökse bile kaybedeceğim bir şey yok, yazılım konusunda yardımcı olursanız resimleri gönderebilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

K Çevrimdışı

kadircik

Aktif Üye
11 Haz 2019
59
48
By_Trol By_Trol ustam, mesaj yoğunluğundan görülmemiş olabilir diye rica edeceğim;

Ulaşabilme imkanımız var mıdır?
slm panellde yazan bunlar okye basılı tutuyorum fişi takıyorum tvyi tvnin ledi yanıp sönüyor hemen usbye tarıyor ışığını görüyorum belleğin sonra tv ledi direkt yanıyor 2-3 saniye sürüyor tnin ledi sabit yanıyor.

IMG_20230814_124254-Medium414b054f37ef73b5.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
düzelen hilevel49hl500 şimdi uğraştığım seg39182 tv kumandanya basıyorum led yanıp sönüyor m82 v077 bir türlü başlamadı başka bir sürüm varsa onu deneiyim
Siz her şeyin öncesinde konunun mantığını anlamamışsınız. SEG TV' ye ait cihaz bilgilerini paylaştınız mı? Cihaza özel yazılımı temin ettiniz mi? Başka cihaz için aldığınız yazılımı başka başka cihazlarda deniyor, sonra da olmadı diyorsunuz. Bir konuyu net olarak anlamanızı istiyorum. Her cihazın kendine uyumlu yazılımı vardır, sizin yönteminizle yapacağınız sadece sağlam cihazları bozmak olacaktır.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Anakart ve panel koduna nasıl ulaşabilirim.Desteğiniz için teşekkür ederim.
Öncelikle anakart ve panel koduna TV çalışmadığı için sökmeden ulaşamazsınız. Arka kasa plastik kapağını söküp anakart ve panel etiketlerinin görselini paylaşmanız gerekir. Ancak;

Google translate
Bir meslektaşımın Türkçe açıklamasını istiyorum.
L.E.
Sanırım 17MB98 anakart ve VES550UNEL-2D-S01 paneli var. Bu kombinasyon için bende sadece programlayıcı ile birlikte FLASH belleğe yazılan BIN'e sahibim. bastonum yok
yokoono yokoono ustamızın burada bahsettiği durum, kendisinin elinde USB Bellek ile yüklemeye uyumlu olmayan, ancak anakart üzerindeki flash chipinin sökülerek programmer ile yüklenebilen yazılımın mevcut olmasıdır. Mevcut durumunuzda bunu sizin yapamayacağınızı varsayıyorum. Eğer bu konunun çözümüyle ilgili bu işlemi yapabilecek bölgenizde bir teknik servis profesyoneli ile iletişime geçebilirseniz söküm işleminden sonra yukarıdaki bilgileri bizimle paylaşıp gerekli yazılımı alabilir, yükletebilirsiniz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar, 17 MB 96 kartlar için yazılım paylaşmadığınızı belirtmişsiniz fakat bende vestel 42FA7500 tv'nin anakartı (17 MB 96) arızalı , elimde ekranı kırık bir nexon tv ((17 MB 96) var onun anakartını taktım, görüntü geldi fakat çok soluk. Anakart çökse bile kaybedeceğim bir şey yok, yazılım konusunda yardımcı olursanız resimleri gönderebilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sorunlu görüntünün görselini paylaşınız. Görüntüdeki ters ( mirror) hatası ya da negatif görüntü problemi dışındaki sorunlar donanım kaynaklıdır. Sorununuzu yazılımın çözeceğini varsayarak (Çok mümkün görünmemekle birlikte) Konunun ilk mesajını dikkatli okuyun, gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın.

Geri
Üst Alt