A Çevrimdışı

alperbilici

Yeni Üye
12 Ağu 2023
4
35
IMG_3988.jpg

iyi günler model no: 24SEH5520 24" Uydu alıcılı Led TV. Tüm parçaları orijinal, daha önce hiç tamir v.s. görmedi.
evde bulunan tv de bu gün itibari ile bir arıza oluştu
yardımcı olursanız sevinirim
TV açılıyor seg logosu geliyor kendisi tekrar kapanıp tekrar açılıyor yine logo geldiği zaman tekrardan yeniden başlatıyor kısaca seg yazısından sonra açılımını tamamlıyamıyor ve kendisini yeniden başlatıyor T

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_3988.jpg

iyi günler model no: 24SEH5520 24" Uydu alıcılı Led TV. Tüm parçaları orijinal, daha önce hiç tamir v.s. görmedi.
evde bulunan tv de bu gün itibari ile bir arıza oluştu
yardımcı olursanız sevinirim
TV açılıyor seg logosu geliyor kendisi tekrar kapanıp tekrar açılıyor yine logo geldiği zaman tekrardan yeniden başlatıyor kısaca seg yazısından sonra açılımını tamamlıyamıyor ve kendisini yeniden başlatıyor T
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

M Çevrimdışı

mstfozr

Yeni Üye
13 Ağu 2023
5
48
Hocam hayırlı günler televizyonum geçen hafta açtığımda VESTEL logosu ekrana geliyor siyah ekran oluyor ve açılmıyor ve ışığı yanıp sönüyor belli bir süre sonrada stanby konumuna geçiyor. Sürekli böyle bir haftadır. Formunuzu inceliyorum yazılımla alakalı olabileceğini düşünüyorum bana güncel yazılım konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Marka ve modeli VESTEL 4K 3D SMART 49UB9300 49'' LED TV

WhatsApp-Image-2023-08-13-at-14.24.31-1.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam hayırlı günler televizyonum geçen hafta açtığımda VESTEL logosu ekrana geliyor siyah ekran oluyor ve açılmıyor ve ışığı yanıp sönüyor belli bir süre sonrada stanby konumuna geçiyor. Sürekli böyle bir haftadır. Formunuzu inceliyorum yazılımla alakalı olabileceğini düşünüyorum bana güncel yazılım konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Marka ve modeli VESTEL 4K 3D SMART 49UB9300 49'' LED TV

WhatsApp-Image-2023-08-13-at-14.24.31-1.jpg
İlk mesajınızda gerekli tüm bilgileri eksiksiz sağlayıp, doğru konuya mesajınızı yazdığınız için çok teşekkür ederim.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

M Çevrimdışı

mstfozr

Yeni Üye
13 Ağu 2023
5
48

İlk mesajınızda gerekli tüm bilgileri eksiksiz sağlayıp, doğru konuya mesajınızı yazdığınız için çok teşekkür ederim.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.,
İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Yükleme işlemini yapıp hemen bilgi veriyorum.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

WhatsApp-Image-2023-08-13-at-14.58.36.jpg

Çok teşekkürler emeğinize açıldı hocam. Hayırlı günler diliyorum

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Ata89

Yeni Üye
13 Ağu 2023
3
25
iyi günler televizyonun açılmıyor bazen vestel yazısı gelip gidiyor bazen yazı da gelmiyor. Yazılım yüklersen sorun çözülür dendi mümkünse full yazılımı rica edebilir miyim ?
Model: 49F9400 49 SMART TV
IMG_20230813_140358.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
iyi günler televizyonun açılmıyor bazen vestel yazısı gelip gidiyor bazen yazı da gelmiyor. Yazılım yüklersen sorun çözülür dendi mümkünse full yazılımı rica edebilir miyim ?
Model: 49F9400 49 SMART TV
IMG_20230813_140358.jpg
Standby ışığı yanıp sönüyor mu? Daha önce tamir gördü mü? Parça değişikliği var mı?

Geri
Üst Alt