Teşekür ederim.Ustalarımızdan cevap bekliyorum
Sorunlu görüntünün görselini paylaşın.Merhabalar. Vestel 43UB9100s televizyonum var. Orta bölümde üç ayrı yerde dikey çizgi oluştu. Muhtemelen değişmeyecek ama yazılım güncellemesi yapıp denemek istiyorum. Aslında son sürüme güncellemiştim ama en çok tercih edilene dönmek istiyorum. Daha önce forumda doğrudan en çok tercih edilen yazılımlar vardı diye hatırlıyorum ama şimdi bulamıyorum. Bendeki V.2.45.32.0 sorunsuz olan ve en çok tercih edilen bir yazılımı gönderebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Aşağıdaki gibi derken görüntünün tamamını paylaşmamışsınız. Sanıyorum bu çizgilerden daha var. Söz konusu problem COF (Chip On Film) bölümlerinde oluşan nemden kaynaklanan oksitlenme, karbonlaşma sonucu oluşur. Dolayısıyla yazılımla çözümünün mümkün olmadığı kesindir. TV' yi nemli bez, LCD temizleme sıvısı v.b. herhangi bir malzemeyle temizlediniz mi?Aşağıdaki gibi.
Maalesef öyle yapmışlar. Ben de düzelmeyeceğini tahmin ediyorum ancak deneyim dedim. Peki TVyi açıp bu bölümleri temizlemek mümkün mü?Aşağıdaki gibi derken görüntünün tamamını paylaşmamışsınız. Sanıyorum bu çizgilerden daha var. Söz konusu problem COF (Chip On Film) bölümlerinde oluşan nemden kaynaklanan oksitlenme, karbonlaşma sonucu oluşur. Dolayısıyla yazılımla çözümünün mümkün olmadığı kesindir. TV' yi nemli bez, LCD temizleme sıvısı v.b. herhangi bir malzemeyle temizlediniz mi?
Maalesef. Söz konusu sorun COF bölümlerindeki iletkenlerde geri dönüşsüz yapı bozukluğuna sebep olur. Panel tamiri için görüşülebilir.Maalesef öyle yapmışlar. Ben de düzelmeyeceğini tahmin ediyorum ancak deneyim dedim. Peki TVyi açıp bu bölümleri temizlemek mümkün mü?
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Tv' deki problemi ya da yazılımın neden gerektiğini ayrıntılı olarak yazın!merhaba arkadaşlar bi yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
MARKA: VESTEL
MODEL: 32PH5065
SERİ NO: 7215302 401060
PANEL: 23159615
Teşekkür ederimMaalesef. Söz konusu sorun COF bölümlerindeki iletkenlerde geri dönüşsüz yapı bozukluğuna sebep olur. Panel tamiri için görüşülebilir.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Tv' deki problemi ya da yazılımın neden gerektiğini ayrıntılı olarak yazın!iyi günler model no: 24SEH5520 24" UYDU ALICILI LED TV
evde bulunan tv de bu gün itibari ile bir arıza oluştu
yardımcı olursanız sevinirim
TV açılıyor seg logosu geliyor kendisi tekrar kapanıp tekrar açılıyor yine logo geldiği zaman tekrardan yeniden başlatıyor kısaca seg yazısından sonra açılımını tamamlıyamıyor ve kendisini yeniden başlatıyor
Rica ederim.Teşekkür ederim