Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

banada yardımcı olurmusnuz ustad
Sabredip SPAM yapmazsanız zaten yardımcı oluyorum! Konuyu kaldırdım, mesajdaki fazlalıkları düzenliyorum, sürekli ekleme oluyor, bir yandan uyumlu yazılımı bulup yetki vermeye çalışıyorum. Sanırım az sonra amuda kalkarak omlet pişirmeyi de öğreneceğim. :haha

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.

Sabredip SPAM yapmazsanız zaten yardımcı oluyorum! Konuyu kaldırdım, mesajdaki fazlalıkları düzenliyorum, sürekli ekleme oluyor, bir yandan uyumlu yazılımı bulup yetki vermeye çalışıyorum. Sanırım az sonra amuda kalkarak omlet pişirmeyi de öğreneceğim. :haha

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
hocamkusura bakmayın forum bırazda degısmıs ust uste yazmısım farkında deglımcok pardon yazılımı attım ama ekran ters dondu ve yarım gosterıyor

hocamkusura bakmayın forum bırazda degısmıs ust uste yazmısım farkında deglımcok pardon yazılımı attım ama ekran ters dondu ve yarım gosterıyor
Arızalı görüntüyü paylaşın. Cihazın fişini çekip 5 dakika kadar bekledikten sonra tekrar takın.

Arızalı görüntüyü paylaşın. Cihazın fişini çekip 5 dakika kadar bekledikten sonra tekrar takın.

IMG_6244.jpg

IMG_6245.jpg

Bu konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın;

Bu konuya mesaj olarak yazıp panel dosyasını dosya.tc, gdrive, wetransfer gibi bir alandan bana gönderin.

Bu yazılımı yükledim televizyon açıldı anakartın soketlerinde oksitlenme vardı onları giderip öyle denedim tv çalıştı ses görüntü güzel açılışta logo yok hiç önemli değil
Teşekkür ederim

IMG_8401.jpg
Rica ederiz.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Sonucu yazın.

55FA 7500 Vestel Televizyonuma güncelleme yapmak istedim.Güncellemeden sonra stand-by ışığı(mavi ışık) yanıp sönüyor ancak Vestel yazısı dahi ekrana hiçbişey gelmiyor.Ne yapmam gerekir.

55FA 7500 Vestel Televizyonuma güncelleme yapmak istedim.Güncellemeden sonra stand-by ışığı(mavi ışık) yanıp sönüyor ancak Vestel yazısı dahi ekrana hiçbişey gelmiyor.Ne yapmam gerekir.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

Merhaba,

Hitachi 55hk6s64t tv ekrana hitachi logosu geldikten sonra tv açılmıyor. Anakart 17MB120.

Şimdiden teşekkürler.

WhatsApp-Gorsel-2023-08-12-saat-13.24.18.jpg
WhatsApp-Gorsel-2023-08-12-saat-13.23.55.jpg

Merhaba,

Hitachi 55hk6s64t tv ekrana hitachi logosu geldikten sonra tv açılmıyor. Anakart 17MB120.

Şimdiden teşekkürler.

WhatsApp-Gorsel-2023-08-12-saat-13.24.18.jpg
WhatsApp-Gorsel-2023-08-12-saat-13.23.55.jpg
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

IMG_20230811_234555.jpg

Merhaba bu panel yazilimımı mevcutmudur anakart değisti TV açılmıyor işik 8 defa yanıp sönüyor ekran gelmiyor?

Geri
Üst Alt