banada yardımcı olurmusnuz ustadRica ederiz.
banada yardımcı olurmusnuz ustadRica ederiz.
Sabredip SPAM yapmazsanız zaten yardımcı oluyorum! Konuyu kaldırdım, mesajdaki fazlalıkları düzenliyorum, sürekli ekleme oluyor, bir yandan uyumlu yazılımı bulup yetki vermeye çalışıyorum. Sanırım az sonra amuda kalkarak omlet pişirmeyi de öğreneceğim.banada yardımcı olurmusnuz ustad
hocamkusura bakmayın forum bırazda degısmıs ust uste yazmısım farkında deglımcok pardon yazılımı attım ama ekran ters dondu ve yarım gosterıyorSabredip SPAM yapmazsanız zaten yardımcı oluyorum! Konuyu kaldırdım, mesajdaki fazlalıkları düzenliyorum, sürekli ekleme oluyor, bir yandan uyumlu yazılımı bulup yetki vermeye çalışıyorum. Sanırım az sonra amuda kalkarak omlet pişirmeyi de öğreneceğim.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
Arızalı görüntüyü paylaşın. Cihazın fişini çekip 5 dakika kadar bekledikten sonra tekrar takın.hocamkusura bakmayın forum bırazda degısmıs ust uste yazmısım farkında deglımcok pardon yazılımı attım ama ekran ters dondu ve yarım gosterıyor
Arızalı görüntüyü paylaşın. Cihazın fişini çekip 5 dakika kadar bekledikten sonra tekrar takın.
Bu konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın;
full yazılım verildi. yükleyip bilgi verin.
Bu yazılımı yükledim televizyon açıldı anakartın soketlerinde oksitlenme vardı onları giderip öyle denedim tv çalıştı ses görüntü güzel açılışta logo yok hiç önemli değilfull yazılım verildi. yükleyip bilgi verin.
Rica ederiz.Bu yazılımı yükledim televizyon açıldı anakartın soketlerinde oksitlenme vardı onları giderip öyle denedim tv çalıştı ses görüntü güzel açılışta logo yok hiç önemli değil
Teşekkür ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Sonucu yazın.hocamkusura bakmayın forum bırazda degısmıs ust uste yazmısım farkında deglımcok pardon yazılımı attım ama ekran ters dondu ve yarım gosterıyor
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!55FA 7500 Vestel Televizyonuma güncelleme yapmak istedim.Güncellemeden sonra stand-by ışığı(mavi ışık) yanıp sönüyor ancak Vestel yazısı dahi ekrana hiçbişey gelmiyor.Ne yapmam gerekir.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba,
Hitachi 55hk6s64t tv ekrana hitachi logosu geldikten sonra tv açılmıyor. Anakart 17MB120.
Şimdiden teşekkürler.