eyvallah ustamTry at your own risk. It is for 2D-N14. If you have problems with the remote control, use a Vestel or a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılımı v084e düşürdüm sıkıntılarım gitti sadece açılırken hilevel logosu görünmüyor okadar onuda arar bulur hallederim.23511 nolu mesajda yanıt verildi.
Merhaba hi Level 43HL560 modeli için hangi yazılımı kullanmalıyımKonunun ilk mesajını okuyunuz yazdığınız bilgiler eksik
Yazılımın yükleme sonucunu da mutlaka bildirin.s
slm tvyi fişe takıyorum ön led ışık yanıyor lakin lcd görüntü ışık yok açılma gibi tepki yok verdiğiniz yazılım attım usbyi okye basılı tutup fişi takıyor sonra led öylece yanıyor ne yapabilirim..Yazılımın yükleme sonucunu da mutlaka bildirin.
slm tvyi fişe takıyorum ön led ışık yanıyor lakin lcd görüntü ışık yok açılma gibi tepki yok verdiğiniz yazılım attım usbyi okye basılı tutup fişi takıyor sonra led öylece yanıyor ne yapabilirim..
Üstteki mesajınızda yazılım sürümünü düşürdüğünüzü ve problemi çözdüğünüzü belirtmişsiniz. Sonra tekrar MB82 full yazılımını yüklemeye çalışmışsınız.yazılımı v084e düşürdüm sıkıntılarım gitti sadece açılırken hilevel logosu görünmüyor okadar onuda arar bulur hallederim.
Şu anda cihazın mevcut donanımı bu mesajdaki görsellerde midir? (Bir önceki mesaj biraz karışık, tam anlayamadım.)Merhaba hi Level 43HL560 modeli için hangi yazılımı kullanmalıyım
evet mevcut çalışan donanımları çalışırken kapattık açılmadı ışıkta yoktu başka yazılımlar denedim ekran ışık geldi ama logo vs bişey yokŞu anda cihazın mevcut donanımı bu mesajdaki görsellerde midir? (Bir önceki mesaj biraz karışık, tam anlayamadım.)
full yazılım verildi. yükleyip bilgi verin.evet mevcut çalışan donanımları çalışırken kapattık açılmadı ışıkta yoktu başka yazılımlar denedim ekran ışık geldi ama logo vs bişey yok
Hı level TV kırmızı ışık yanıp sönüyor...
Rica ederiz.Merhaba
Köyde olduğum için bugün USB bellek 32 GB) alıp deneyebildim. Sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.