O Çevrimdışı

Onur Şahin

Yeni Üye
10 Ağu 2023
4
43
Selamlar. Yanlışlıkla çekirdek yazılımı, fabrika çıkış yazılımı kurma yöntemiyle kurdum. TV açılmıyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Marka: Vestel, Model: 42PF9060

Ekrana Vestel yazısı gelmiyor. Sadece standby ışığı yavaş yavaş yanıp sönüyor.

Fişi çekip bekledim, fişi takıp bekledim, usb belleği çıkardım fakat televizyon açılmadı.

Anakart veya herhangi bir parça değişimi olmadı. 2013 yılında satın almıştım.

WhatsApp-Image-2023-08-10-at-17.14.33.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
sitede verilen yazılımı yükledim. bu şekilde açıldı panel yazılımı veya uygun yazılım hangisi olur

thumbnail_IMG_0632.jpg
thumbnail_IMG_0634.jpg
thumbnail_IMG_0630-1.jpg
Sitede verilen yazılım size mi verildi! yokoono yokoono ustamız sizden gerekli bilgiyi istedi ve ona göre yazılım paylaşacaktı. Cihazınıza uygun olmayan yazılımlar SİZE VERİLMİŞ DEĞİLDİR. Yüklemeniz halince cihazınızda oluşacak hasar konusunda yapılabilecek birşey olmaz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Selamlar. Yanlışlıkla çekirdek yazılımı, fabrika çıkış yazılımı kurma yöntemiyle kurdum. TV açılmıyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Marka: Vestel, Model: 42PF9060

Ekrana Vestel yazısı gelmiyor. Sadece mavi ışık yavaş yavaş yanıp sönüyor.

Fişi çekip bekledim, fişi takıp bekledim, usb belleği çıkardım fakat televizyon açılmadı.

Anakart veya herhangi bir parça değişimi olmadı. 2013 yılında satın almıştım.

WhatsApp-Image-2023-08-10-at-17.14.33.jpg
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam verdiğiniz dosyayı zip ten çıkarıp USB belleğe yükledim. Sonrasında TV yi açıp OK tuşuna basılı tutuyorum kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp söndüğünde OK tuşuna basmayı bırakıyorum. Bir süre hızlı hızlı yanıp sönüyor sonra REGAL yazısı çıkıp tekrar kapanıyor. Başka bir tepki vermiyor. Bir nevi aynı sorunu tekrar veriyor.
TV' yi açıp derken fişi takıp diyorsunuz değil mi?

O Çevrimdışı

Onur Şahin

Yeni Üye
10 Ağu 2023
4
43
Teşekkür ederim. Ofis bilgisayarımdan indiremedim. Virüs programı indirme işlemini engelledi. Eve geçip indirip sonucu yazacağım.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet fiş takılıyken kumandadan açma tuşuna basıyorum sonrasında regal yazısı geldiğinde ok tuşuna basılı tutunca kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor.
Fişi çıkarın. USB belleği takın. Ardından Eliniz Kumandanın OK tuşuna basılı ve alıcıya tutuyorken fişi takın. Sanıyorum yükleme talimatında böyle yazıyor olmalı.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir

O Çevrimdışı

Onur Şahin

Yeni Üye
10 Ağu 2023
4
43
Ofis bilgisayarlarımızda garip bir virüs programı kurulu. Birçok dosyayı engelliyor ve virüs programını kapatma yetkimiz yok. 30 dakika sonra eve geçmiş olurum. Evdeki bilgisayarımdan indirip yazılımı kurarım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ofis bilgisayarlarımızda garip bir virüs programı kurulu. Birçok dosyayı engelliyor ve virüs programını kapatma yetkimiz yok. 30 dakika sonra eve geçmiş olurum. Evdeki bilgisayarımdan indirip yazılımı kurarım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Virüsten ziyade dışarıdan dosya indirmeyi engelleyen bir uygulama yapısı olabilir. Tüm dosyalarımız sürekli olarak virüs taramasından geçmekte ve kontrolsüz dosya yüklemesi olmamaktadır. Bu bilgiyi net olarak paylaşayım yanlış anlaşılma olmasın. Normal koşullarda buradan edineceğiniz ve sunucularımızda bulunan hiçbir dosya için virüs programı kapatma v.b. ihtiyacınız olmaz. :ok

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
sitede verilen yazılımı yükledim. bu şekilde açıldı panel yazılımı veya uygun yazılım hangisi olur

thumbnail_IMG_0632.jpg
thumbnail_IMG_0634.jpg
thumbnail_IMG_0630-1.jpg
Try at your own risk. It is for 2D-N14. If you have problems with the remote control, use a Vestel or a programmable one.

K Çevrimdışı

kalimera61

Yeni Üye
10 Ağu 2023
5
25
Fişi çıkarın. USB belleği takın. Ardından Eliniz Kumandanın OK tuşuna basılı ve alıcıya tutuyorken fişi takın. Sanıyorum yükleme talimatında böyle yazıyor olmalı.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Söylediğinizin aynısını yaptım ışık yanıp sönerken Regal yazısı geldi sonra geri kayboldu siyah ekran duruyor. TV açık gibi sadece kırmızı ışık yanıyor.
Maalesef sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt