slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ustarımızdan bir ricam olacak, aşağıdaki cihaz için full fabrika yazılımını paylaşabilirseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler...

MARKA : JVC MODEL: LT-49VU73T

10113942 1711 700236

sn: 7938753 700236

pnl:23410898

vpaz: 20273838
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!

Bu bilgiyi 2018' de üye olmuş ustalarımızdan bile bu şekilde istememiz ayrıca üzüyor.

hookman Çevrimdışı

hookman

Aktif Üye
13 Şub 2018
66
cihazdaki sorun nedir.
son birkaç günden beri ekran görüntüsü mavimsi bir renk oldu.,gelişmiş görüntü ayarlarındaki soğuk sekmesinin bir tık üstü gibi. Birkaç kez fabrika ayarlarına geri yükledim ama herhangi bir değişiklik olmadı. Hdmi girişinde vs. başka bir cihaz da bağlı değil direkt kendi uydu alıcısını kullanıyorum. Birkaç resim daha paylaşmak istiyorum ama sürekli hata veriyor.

IMG_20230808_210032.jpg

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!

Bu bilgiyi 2018' de üye olmuş ustalarımızdan bile bu şekilde istememiz ayrıca üzüyor.
Anlıyorum, Özür dilerim ,bir önceki mesajımda detayları paylaştım.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
son birkaç günden beri ekran görüntüsü mavimsi bir renk oldu.,gelişmiş görüntü ayarlarındaki soğuk sekmesinin bir tık üstü gibi. Birkaç kez fabrika ayarlarına geri yükledim ama herhangi bir değişiklik olmadı. Hdmi girişinde vs. başka bir cihaz da bağlı değil direkt kendi uydu alıcısını kullanıyorum. Birkaç resim daha paylaşmak istiyorum ama sürekli hata veriyor.

IMG_20230808_210032.jpg

Fabrika ayarlarıyla çözemediyseniz umarım full yazılım yardımcı olur. Deneyip bilgi verin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

IMG_20230808_210032.jpg

Mavi görüntü yazılım ile düzelmez led bar arızası var takım olarak değişecek

K Çevrimdışı

kadircik

Aktif Üye
11 Haz 2019
59
48
Tuner katında donanımsal arıza var. Lnb' yi besleme akımı yeterli gelmiyor. En uygun seçenek harici bir uydu alıcı ile kullanmaktır. Merkezi sistemde sorun olmamasının sebebi tesisatta akımı güçlendiren donanım bulunmasıdır.
merkezi sistmede sadece uydu santrali var kablo kesiti ince oysa balkondaki mesafe 4-5 metre anca kablosu kalın satlokla baktım sinyal seviyeleri eşit mana veremedim teşekkürler cevaplar için

R Çevrimdışı

rpehlivanli

Yeni Üye
9 Ağu 2023
1
47
SEG 24SEH5520W seg yazı geliyor standby yanıyor açılmıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
S Çevrimdışı

Salim Ayazseven

Aktif Üye
18 Nis 2019
60
57
I don't have software for the stick for the motherboard and the TV panel. I have the BIN for the flash memory and that can be written with a programmer (Panasonic TX-39EW334).
Ich habe denn 39 EW 334 schon versucht zum installieren, wird akzeptiert aber bleibt hängen und wird nicht beendet.
sehr komplizierte fall.
ich habe andere Modul auf Lager 17MB140 32 Zoll JVC TV Gerät ich habe angeschlossen funktioniert aber das Bild nur eisig und negativ. (CI Modul funktioniert)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ich habe denn 39 EW 334 schon versucht zum installieren, wird akzeptiert aber bleibt hängen und wird nicht beendet.
sehr komplizierte fall.
ich habe andere Modul auf Lager 17MB140 32 Zoll JVC TV Gerät ich habe angeschlossen funktioniert aber das Bild nur eisig und negativ. (CI Modul funktioniert)
S Salim Ayazseven;

Lütfen yalnızca Türkçe ve İngilizce dillerini kullanın!

N Çevrimdışı

nartajans

Yeni Üye
9 Ağu 2023
3
25
PXL_20230810_000503623.jpg
PXL_20230810_000527701.jpg

Menülerde yavaş çalışma ve Tv kapandığında ekranın ışığının kapanmaması ve kırmızı ledin yanmaması sorunu var.
En son full yazılımı rica ediyorum.

Geri
Üst Alt