slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
PXL_20230810_000503623.jpg
PXL_20230810_000527701.jpg

Menülerde yavaş çalışma ve Tv kapandığında ekranın ışığının kapanmaması ve kırmızı ledin yanmaması sorunu var.
En son full yazılımı rica ediyorum.
Ekran ışığı kapanmıyor derken. Led barlar açık mı kalıyor?

T Çevrimdışı

Twisted35

Yeni Üye
28 Eki 2019
19
47
Tv ilk etap da netflix açmaya çalışınca uygulama açılmadan kapanıyordu ilk kurulum yapalım dedik cihaz şimdi hiç açılmıyor ekran aydınlanıyor logo çıkmıyor tekrar kapanıp açılıyor forumda kurtarma yazılımı aradım ama bulamadım bu konuda yazılım yada bu durumu düzeltecek bir yöntem var mıdır bilgisi olan ustaların desteğini rica ediyorum.

thumbnail_IMG_0621.jpg
thumbnail_IMG_0628.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv ilk etap da netflix açmaya çalışınca uygulama açılmadan kapanıyordu ilk kurulum yapalım dedik cihaz şimdi hiç açılmıyor ekran aydınlanıyor logo çıkmıyor tekrar kapanıp açılıyor forumda kurtarma yazılımı aradım ama bulamadım bu konuda yazılım yada bu durumu düzeltecek bir yöntem var mıdır bilgisi olan ustaların desteğini rica ediyorum.

thumbnail_IMG_0621.jpg
thumbnail_IMG_0628.jpg
TV Yurtdışı pazara ait. yokoono yokoono Master.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Forumda Başka bir konuda en güncel yazılımın 5.35.8.3 olduğu yazılmış bu sürüm ondan eski değil mi ?

Evet aynen öyle sonra home tuşuna basarsam direk menü çıkıyor komple kapatmıyor yani ancak fişi takıp sökersem düzeliyor.
Güncelleme yazılımı bu problemleri çözmez. Önce ilk kurulum işlemini yaparak sonucu bildirin.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73

thumbnail_IMG_0621.jpg
thumbnail_IMG_0628.jpg
Cod main (17MB xxxxx) ??? 17mb130p ??
Cod panel VES500xxxxxx) ???

T Çevrimdışı

Twisted35

Yeni Üye
28 Eki 2019
19
47
sitede verilen yazılımı yükledim. bu şekilde açıldı panel yazılımı veya uygun yazılım hangisi olur

thumbnail_IMG_0632.jpg
thumbnail_IMG_0634.jpg
thumbnail_IMG_0630-1.jpg

K Çevrimdışı

kalimera61

Yeni Üye
10 Ağu 2023
5
25
20230810_155133.jpg

Regal Markalı televizyonum bugün sabah açma tuşuna bastığımda regal yazısı çıkıyor sonra geri kapanıyor. Fişi çektim uzun süre boş durdu sonrasında denedim yine açılmıyor. Regal yazısı çıkıyor biraz kırmızı güç ışığı yanıyor sonra geri kapanıyor. Çözümü nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. (Televizyona hiçbir tamirat vs yapılmadı ilk kez böyle birşey oldu)

Güncelleme yazılımı bu problemleri çözmez. Önce ilk kurulum işlemini yaparak sonucu bildirin.
Hocam merhaba, sorunuma yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
20230810_155133.jpg

Regal Markalı televizyonum bugün sabah açma tuşuna bastığımda regal yazısı çıkıyor sonra geri kapanıyor. Fişi çektim uzun süre boş durdu sonrasında denedim yine açılmıyor. Regal yazısı çıkıyor biraz kırmızı güç ışığı yanıyor sonra geri kapanıyor. Çözümü nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. (Televizyona hiçbir tamirat vs yapılmadı ilk kez böyle birşey oldu)

Hocam merhaba, sorunuma yardımcı olabilir misiniz
full yazılım verildi. yükledikten sonra geri dönüş yapın.

K Çevrimdışı

kalimera61

Yeni Üye
10 Ağu 2023
5
25
full yazılım verildi. yükledikten sonra geri dönüş yapın.
Hocam verdiğiniz dosyayı zip ten çıkarıp USB belleğe yükledim. Sonrasında TV yi açıp OK tuşuna basılı tutuyorum kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp söndüğünde OK tuşuna basmayı bırakıyorum. Bir süre hızlı hızlı yanıp sönüyor sonra REGAL yazısı çıkıp tekrar kapanıyor. Başka bir tepki vermiyor. Bir nevi aynı sorunu tekrar veriyor.

Geri
Üst Alt