O Çevrimdışı

Onur Şahin

Yeni Üye
10 Ağu 2023
4
43
Televizyon açıldı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Şimdi de yazılımı güncellemek isterim. Çekirdek yazılım rica ederim.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Söylediğinizin aynısını yaptım ışık yanıp sönerken Regal yazısı geldi sonra geri kayboldu siyah ekran duruyor. TV açık gibi sadece kırmızı ışık yanıyor.
Maalesef sorun devam ediyor.
USB bellek 2.0 destekli olsun. Farklı bir bellek ile deneyin. USB belleğin boot sektörü MBR olmalı. Disk genius programı ile kontrol ederek GPT ise MBR' ye çevirip tekrar fat32 formatlayın. Bu işlemleri yaptığınız halde olmuyorsa flash chipine ya da anakarta donanımsal olarak müdahale gerekir.

K Çevrimdışı

kalimera61

Yeni Üye
10 Ağu 2023
5
25
USB bellek 2.0 destekli olsun. Farklı bir bellek ile deneyin. USB belleğin boot sektörü MBR olmalı. Disk genius programı ile kontrol ederek GPT ise MBR' ye çevirip tekrar fat32 formatlayın. Bu işlemleri yaptığınız halde olmuyorsa flash chipine ya da anakarta donanımsal olarak müdahale gerekir.
MBR olarak değiştirip tekrar formatladım olmuyor malesef.. Donanımsal müdahale ücretleri tahminen ne olur peki bilginiz varmı? birde vestel servise mi vermem gerekir?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
MBR olarak değiştirip tekrar formatladım olmuyor malesef.. Donanımsal müdahale ücretleri tahminen ne olur peki bilginiz varmı? birde vestel servise mi vermem gerekir?
Doğrudan flash chipinin yazılması gerekebilir. Yakınınızda bir özel servis varsa öncelikle bir görüşmenizi tavsiye ederim. Eğer çözüm üretilemezse ya da garanti olsun derseniz yetkili servis ile de iletişime geçebilirsiniz.

N Çevrimdışı

nevzatd8

Yeni Üye
11 Ağu 2023
4
34
Merhabalar Hi Level 43L560 TV var daha önce anakart değişmiş anakartın üstünde 10114700 23427621 etiket var stand by ışığı yanıp sönüyordu bi yazılım buldum atmaya çalıştım ışık yanıp sönüyordu yazılım aldı ışık geldi ama logo vs bişey yok direk öyle kalıyor başka bir anakart aldım 17MB140 açıldı Profilo yazdı görüntü piksel bozuklukları var yüksek ihtimal uyumsuz yada arızalı onada denedim oda yazılımı aldı ekran siyah kaldı şimdi açıyorum ekrana ışık geliyor öyle kalıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

IMG_8391.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
hookman Çevrimdışı

hookman

Aktif Üye
13 Şub 2018
66
Fabrika ayarlarıyla çözemediyseniz umarım full yazılım yardımcı olur. Deneyip bilgi verin.
Yazılım için teşekkürler, fakat yüklememe rağmen düzelmedi. By_Trol 'ün dediği gibi led barları takım olarak değişecek galiba, Benim merak ettiğim neden bu kadar kısa ömürlü malzeme kullanılmış, çünkü çok daha eski vestel üretimi HI-LEVEL smart tv var ve hergün sabahtan akşama kullanılmasına rağmen maşaallah diyeyim hiçbir arıza vermedi.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yazılım için teşekkürler, fakat yüklememe rağmen düzelmedi. By_Trol 'ün dediği gibi led barları takım olarak değişecek galiba, Benim merak ettiğim neden bu kadar kısa ömürlü malzeme kullanılmış, çünkü çok daha eski vestel üretimi HI-LEVEL smart tv var ve hergün sabahtan akşama kullanılmasına rağmen maşaallah diyeyim hiçbir arıza vermedi.
Arka aydınlatma sonuna kadar açık olursa kısa ömürlü olur. Bu ayar led ömrünü etkiler 75-80 Seviyesine çekin yıllarca kullanın kontrast ve parlaklık ayarı da panelin ömründen yiyor genelde dinamik modda kullananlar var. Bu mod sürekli kullanıldığında panel içi fet lerin ömründen gidiyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhabalar Hi Level 43L560 TV var daha önce anakart değişmiş anakartın üstünde 10114700 23427621 etiket var stand by ışığı yanıp sönüyordu bi yazılım buldum atmaya çalıştım ışık yanıp sönüyordu yazılım aldı ışık geldi ama logo vs bişey yok direk öyle kalıyor başka bir anakart aldım 17MB140 açıldı Profilo yazdı görüntü piksel bozuklukları var yüksek ihtimal uyumsuz yada arızalı onada denedim oda yazılımı aldı ekran siyah kaldı şimdi açıyorum ekrana ışık geliyor öyle kalıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

IMG_8391.jpg

IMG_8391.jpg
@Adem Helvacı,
Konunun ilk mesajını okuyunuz yazdığınız bilgiler eksik

Geri
Üst Alt