G Çevrimdışı

gekazette

Yeni Üye
13 Ağu 2023
15
23
merhaba televizyonum vestel yazısında takılı kalıyor.Yazılım talebim var.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim

IMG-20230813-WA0009.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
G Çevrimdışı

gekazette

Yeni Üye
13 Ağu 2023
15
23
biz evi eşyalı tuttuk öncesini bilmiyorum.Ilk tasindigimizda ayni sorun vardi televizyoncuya yollamiştik.O zaman nasıl bir islem yaptılar bilgim yok.Arizadan once tv kapalıyken hdmi bagladim actigimda vestel yazisinda takili kaldi.Tesekkur ederim ilginiz icin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
biz evi eşyalı tuttuk öncesini bilmiyorum.Ilk tasindigimizda ayni sorun vardi televizyoncuya yollamiştik.O zaman nasıl bir islem yaptılar bilgim yok.Arizadan once tv kapalıyken hdmi bagladim actigimda vestel yazisinda takili kaldi.Tesekkur ederim ilginiz icin.
Rica ederiz.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

G Çevrimdışı

gekazette

Yeni Üye
13 Ağu 2023
15
23
merhaba usb belleği taktim ok tusuna da basıyorum fakat hala ayni ekrandayim ve de ışık hizli yanip sönmüyor bir türlü

G Çevrimdışı

gekazette

Yeni Üye
13 Ağu 2023
15
23
güncellemeye sikabildik fakat hala olmamış durumda.Tekrar denemeli miyim?Fisini cekip tekrar denesem bir sey olur mu

fişi çekip tekrar denedim 15 dkdir yine bitmedi 3.ye deneyeceğim

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt