slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Rakamları okuyamıyorum. Netleştirme şansı var mıdır?tv vestel yazıp ekran ledleri yanık bir şekilde görüntü gelmeden bekliyor
![]()
Rakamları okuyamıyorum. Netleştirme şansı var mıdır?tv vestel yazıp ekran ledleri yanık bir şekilde görüntü gelmeden bekliyor
![]()
Sorunlu görüntünün görselini paylaşınız. Görüntüdeki ters ( mirror) hatası ya da negatif görüntü problemi dışındaki sorunlar donanım kaynaklıdır. Sorununuzu yazılımın çözeceğini varsayarak (Çok mümkün görünmemekle birlikte) Konunun ilk mesajını dikkatli okuyun, gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın.
By_Trol sayende tv kurtardım daha köye yeni geldim nerdeyse yarım durmadan uğraştım en sonunda kurdu ve TV düzeldi allah senden razı olsun sinirimden çöpe atacaktım nerdeyse sağolasın
yazılımı atttım sorunum düzeldi. ilginiz için teşekkür ederim.Mesajınızı düzenlediğiniz için teşekkür ederiz.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Cod panel (VES420xxxxxx) ???.
teşekkürler eski bir bellekte yazılım attım tv çalışıyor lakin hoparlörden ses gelmiyor kulaklıktan ses geliyor ayarları ile oynamakmı lazım.Sota Başkan paylaşmış. USB belleği değiştirip denediniz mi? USB belleğin boot sektörünü de kontrol edin. Eğer GPT ise MBR yapın, daha sonra FAT32 formatlayarak dosyaları atın.
Cod panel (VES420xxxxxx) ???.
kurtarma yazılımı verildi. Bildirimlerinizi kontrol edin.Merhabalar evimde vestel tv var tvyi açtığımda ekranda VESTEL yazısı sabit kalıyor açılmıyor tv yazılım için yardımcı olurmusunuz rica etsem
![]()
Full yazılım verildi bildiririm kontrol edin.Merhaba Vestel marka tv vestel yazısında kalıyor. sanırım yazılım guncelleme yapılması gereklı konuyla ıle ılgılı yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevinitim
![]()
Merhaba Vestel marka tv vestel yazısında kalıyor. sanırım yazılım guncelleme yapılması gereklı konuyla ıle ılgılı yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevinitim
![]()
15 dk oldu hala güncelleme bitmedi sol alttaki ışın sürekli yanıp sönüyorkurtarma yazılımı verildi. Bildirimlerinizi kontrol edin.
sonucu yazın
Bir öneriniz varmı15 dk oldu hala güncelleme bitmedi sol alttaki ışın sürekli yanıp sönüyor
Rica ederiz.yazılımı atttım sorunum düzeldi. ilginiz için teşekkür ederim.
Verilen yazılım kurtarma yazılımı. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?15 dk oldu hala güncelleme bitmedi sol alttaki ışın sürekli yanıp sönüyor
Bir öneriniz varmı