M
Mehmet5898
Yeni Üye
- 18 Ağu 2023
- 6
- 26
vestel 48fd5400 tv stand by ışığı yanıp sönüyor vestel yazısından sonra kapanıp açılıyor.sistem çöktü heralde full yazılımı var mı
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.vestel 48fd5400 tv stand by ışığı yanıp sönüyor vestel yazısından sonra kapanıp açılıyor.sistem çöktü heralde full yazılımı var mı
denedikten sonra haber vereceğimKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Önemli not: Yukarıdaki mesajları da kontrol edin. MB140 anakartlar ciddi anlamda bellek seçiyor. Mümkün olursa USB 2.0 ve toshiba bellek temin etmeye çalışın. Yukarıdaki üyemiz sandisk 2.0' ın da çalıştığını belirtti. Ancak belleklerin 16 GB' tan büyük olmamasına, boot sektörünün GPT değil MBR olmasına ve FAT32 dosya sisteminde formatlanmış olmasına dikkat edin.
anakart değişikliği yapıldı mı bilmiyorum. ilginiz için çok teşekkürler bu arada, yazılımı yükleyip size durumu bildireceğim. panel yazılımı için arka etiket ve iç etiketleri paylaşıyorum sizinle.Size kurtarma yazılımı verildi panele müdahale etmez bizim verdiğimiz yazılımdan önce başka bir yazılım yüklediniz mi?
indirdim teşekkür ederimBu seferlik yardımcı olmak adına paylaşıyorum. İndirmeyi tamamladığınızda lütfen bilgi verin. Linki kaldıracağım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bu sefer bu yazılımda yükleme moduna dahi geçemedi yardımlarınız için çok teşekkür ederimBaşka bir kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba,
Vestel yazısından sonra standby ışığı yanıp sönüyor. TV açılmıyor.
32hb5000
Yükleme moduna geçmediyse flash belleği değiştirerek deneyin.bu sefer bu yazılımda yükleme moduna dahi geçemedi yardımlarınız için çok teşekkür ederim
TV arka etiket görselini okunaklı şekilde paylaşır mısınız?bu sefer bu yazılımda yükleme moduna dahi geçemedi yardımlarınız için çok teşekkür ederim
v084 de bıraktım tvyi v066a yükleyince tv çalışmıyor harici mini anfi taktım bende teşekkürler uğraştınız.Tekrar yetki verdim yüklemeye çalışın.
En azından çözüm bulunmuş oldu. Rica ederiz. Sizin de elinize sağlık.v084 de bıraktım tvyi v066a yükleyince tv çalışmıyor harici mini anfi taktım bende teşekkürler uğraştınız.
TV üzerindeki açma kapama butonu joystick şeklinde midir?40FA3000 model TV, güç gitmesine rağmen arada bir açıldığı oluyor ama genelde açılmıyor. Güncelleme ile çözülebileceğini düşünüyorum. Yazılımı rica edebilir miyim?