Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka yazın.Kolay gelsin Hi level 48HL500 marka televizyonumun stantby ışığı yanıp sönüyor kumandadan açılamıyor kumanda çalışır durumda (sn 7675707 600897) lütfen full yazılım atar mısınız. Anakart orjinal ama nosunu bilmiyorum teşekkürler.![]()
merhabalar vestel 40FB5050 cihazım durup dururken vestel logosunda kalmaya başladı yaptığım araştırma ve edinimlere göre bu forumu buldum ve yardımcı olabileceğinizi düşündüm SN:7854148 700521
barkod: 10111627 1708 700521
hangi yazılımı yüklemem gerekecek ve nereden temin edebilirim ilgilenirseniz çok sevinirim iyi günler.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!merhabalar vestel 40FB5050 cihazım durup dururken vestel logosunda kalmaya başladı yaptığım araştırma ve edinimlere göre bu forumu buldum ve yardımcı olabileceğinizi düşündüm SN:7854148 700521
barkod: 10111627 1708 700521
hangi yazılımı yüklemem gerekecek ve nereden temin edebilirim ilgilenirseniz çok sevinirim iyi günler.
konunun 1. mesajını okuyunuz.arkadaşlar vestel 49UD9200 led tv vestel yazısı geliyor sonra açılmıyor..kırmızı ışık yanıp sönüyör...acil full yazılım lazım..
full yazılım verildi. Bildirim canını kontrol edin yükledikten sonra sonucu yazın.vestel 49ud9200 led tv için acil full yazılım lazım...yardımcı olur musunuz
![]()
dediğiniz gibi yaptım tv düzeldi.TEşekkür ederim.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Önemli not: Yukarıdaki mesajları da kontrol edin. MB140 anakartlar ciddi anlamda bellek seçiyor. Mümkün olursa USB 2.0 ve toshiba bellek temin etmeye çalışın. Yukarıdaki üyemiz sandisk 2.0' ın da çalıştığını belirtti. Ancak belleklerin 16 GB' tan büyük olmamasına, boot sektörünün GPT değil MBR olmasına ve FAT32 dosya sisteminde formatlanmış olmasına dikkat edin.
full yazılım verildi. Bildirim canını kontrol edin yükledikten sonra sonucu yazın.
çok teşekkür ederim.. düzeldi