Z Çevrimdışı

zeking

Yeni Üye
18 Ağu 2023
6
34
Son olarak bir kurtarma yazılımı daha veriyorum. Yukarıda başka bir üyeye söylediğim gibi MB140 anakartlar MB82 anakartların devamıdır ve ciddi anlamda bellek seçer. GPT ise MBR yapın ve yükleme sonucunu bildirin.
Merhaba,

MBR çevriminden sonra tüm yazılımları tekrar denedim ama sonuç yine aynı. Bir yükleme başlamıyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba,

MBR çevriminden sonra tüm yazılımları tekrar denedim ama sonuç yine aynı. Bir yükleme başlamıyor.
Olası tüm kurtarma yazılımlarını paylaştım. Ya birden fazla bellek ile denemeniz gerekecek ya da donanıma doğrudan yazılımı yazabilecek (Flash programmer aracılığıyla) bir profesyonelden yardım almanız gerekecek. O işlem için benim paylaştığım yazılımlar uyumlu değildir bilginize...

E Çevrimdışı

evren01

Yeni Üye
21 Ağu 2023
1
44
Merhaba;

Telefunken marka, model no; 32TH4020 32' uydu alıcılı LED TV arka etiketinde yazan seri numarası: 7901474 700215

Merhaba;

Telefunken marka, model no: 32TH4020 32' uydu alıcılı LED TV arka etiketinde yazan seri numarası: 7901474 700215

İç panel üzerinde yazan model : VES315WNDL-2D-N16
İç panel etiket üstündeki barkod altındaki numara : 27901474790217
Anakart : VESTEL 17MB140

Televizyon açılışta REGAL yazısı geliyor, arka aydınlatmalar yanıyor kısa bir süre sonra REGAL logosu kaybolup arka aydınlatmalar sönüyor. LED Barlar değiştirildi, ancak aynı sorun devam etti. Besleme kartı değiştirildi. Aynı sorun devam etti. Anakartta ve ticon kartında incelemeler yapıldı. Ancak bir sorun görülmedi. TVnin orjinal besleme kartı ve LED barları tekrardan üzerinde takıldı. Panel üzerindeki bütün ekipmanlar : BESLEME KARTI - ANAKART - TİCON KARTI - LED BAR - PANEL (HEPSİ ORJİNAL)

Bu seri numaralı ürünün full yazılımını rica ediyorum.

Ürün görselleri aşağıda yer almaktadır.

IMG_6006.jpg
IMG_6005.jpg
IMG_6008.jpg
IMG_6007.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba;

Telefunken marka, model no; 32TH4020 32' uydu alıcılı LED TV arka etiketinde yazan seri numarası: 7901474 700215

Merhaba;

Telefunken marka, model no: 32TH4020 32' uydu alıcılı LED TV arka etiketinde yazan seri numarası: 7901474 700215

İç panel üzerinde yazan model : VES315WNDL-2D-N16
İç panel etiket üstündeki barkod altındaki numara : 27901474790217
Anakart : VESTEL 17MB140

Televizyon açılışta REGAL yazısı geliyor, arka aydınlatmalar yanıyor kısa bir süre sonra REGAL logosu kaybolup arka aydınlatmalar sönüyor. LED Barlar değiştirildi, ancak aynı sorun devam etti. Besleme kartı değiştirildi. Aynı sorun devam etti. Anakartta ve ticon kartında incelemeler yapıldı. Ancak bir sorun görülmedi. TVnin orjinal besleme kartı ve LED barları tekrardan üzerinde takıldı. Panel üzerindeki bütün ekipmanlar : BESLEME KARTI - ANAKART - TİCON KARTI - LED BAR - PANEL (HEPSİ ORJİNAL)

Bu seri numaralı ürünün full yazılımını rica ediyorum.

Ürün görselleri aşağıda yer almaktadır.

IMG_6006.jpg
IMG_6005.jpg
IMG_6008.jpg
IMG_6007.jpg
İlk mesajınızda bilgileri doğru ve eksiksiz verdiğiniz, doğru konuya mesaj yazdığınız için teşekkür ederiz. Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İşte yazılım isteklerini gerekli bilgileri görsel olarak paylaşıp yapmanızı bu yüzden istiyoruz. Bu TV Atmaca üretimi, Vestel üretimi değil. Lütfen aşağıdaki konuya görseli ve mesajı tekrar yazın. TV arka kapağını sökerek panelin hangi marka olduğunu öğrenin. Gerekli yazılım konuda paylaşılacaktır.

Z Çevrimdışı

zeking

Yeni Üye
18 Ağu 2023
6
34
Olası tüm kurtarma yazılımlarını paylaştım. Ya birden fazla bellek ile denemeniz gerekecek ya da donanıma doğrudan yazılımı yazabilecek (Flash programmer aracılığıyla) bir profesyonelden yardım almanız gerekecek. O işlem için benim paylaştığım yazılımlar uyumlu değildir bilginize...
Bugün teknik servis çalışanları geldi. Denediğimiz belleğin içine aynısının içine kendi yazılımlarını attıklarında oldu. 140 değil 82 olan versiyon olduğunu da ilettiler. Dosyalar hatalıymış.

İyi günler.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bugün teknik servis çalışanları geldi. Denediğimiz belleğin içine aynısının içine kendi yazılımlarını attıklarında oldu. 140 değil 82 olan versiyon olduğunu da ilettiler. Dosyalar hatalıymış.

İyi günler.
Bu tamamen benim hatam olmuş. Hangi kullanıcı ile karıştırdı isem MB82s kurtarma yazılımı yerine MB140 kurtarma yazılımı paylaşmışım. Kusura bakmayın.

(Bir üstünüzdeki mesajı yazan B birturk isimli üyemize mb140 yazılımı paylaşırken öyle bir karışıklık yaşanmış.)

Geri
Üst Alt