Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,485
Özelden görüşebilirmiyiz.Kısmet değilmiş 700 TL servis ücreti aldılar. Bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum
Özelden görüşebilirmiyiz.Kısmet değilmiş 700 TL servis ücreti aldılar. Bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum
Daha önce istediğiniz yazılımların yükleme sonucunu bildirmemişsiniz.Merhaba MB82S full yazılım talep edebilir miyim? Logo gelip kapanıyor.
SN: 7168638 400410
Sonuç olumlu. TeşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor
Evet, şuanda yazdım.Daha önce istediğiniz yazılımların yükleme sonucunu bildirmemişsiniz.
Teşekkürler.Sonuç olumlu. Teşekkürler
Sonuç olumlu. Teşekkürler
Evet, şuanda yazdım.
Yanıt gelmediği için tekrar yetki veriyorum.Teşekkürler.
O zaman verilmiş olan MB82 kurtarma yazılımı elinizde mi? yoksa tekrar yetki vereceğim.
Bu elimde mevcuttu ama çözüm olmadı. Farklı bir yazılım var mı deneyebileceğimiz?Yanıt gelmediği için tekrar yetki veriyorum.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yazılım yüklenemedi olarak algılıyorum. Belleği değiştirerek denediniz mi? Ya da GPT ise MBR olarak düzenlediniz mi? Daha önceki MB82 kartta çözüm oldu demiştiniz.Bu elimde mevcuttu ama çözüm olmadı. Farklı bir yazılım var mı deneyebileceğimiz?
Aynı belleği kullanıyorum. Yazılımı aldığını düşünüyorum sonra ekran kapanıyor. Tekrar aynı hata çözüm olmuyor. Geçmişte kurtarma yazılımı ile çözemediğim buradan full yazılım alarak çözdüğüm olmuştu.Yazılım yüklenemedi olarak algılıyorum. Belleği değiştirerek denediniz mi? Ya da GPT ise MBR olarak düzenlediniz mi? Daha önceki MB82 kartta çözüm oldu demiştiniz.
Aşamaların hangisinde takılıyor ya da yazılım yükleniyor ama çözüm olmuyorsa onu bildirir misiniz?
Full yazılım verildi. Yükleme sonucunu lütfen bildirin.Aynı belleği kullanıyorum. Yazılımı aldığını düşünüyorum sonra ekran kapanıyor. Tekrar aynı hata çözüm olmuyor. Geçmişte kurtarma yazılımı ile çözemediğim buradan full yazılım alarak çözdüğüm olmuştu.
Ves315undl-2d-n21Kodpanel (VESxxxxxxxxxxxxx) ????.
ves315undl-2d-n21Kodpanel (VESxxxxxxxxxxxxx) ????.
ves315undl-2d-n21Kodpanel (VESxxxxxxxxxxxxx) ????.
For the stick I have for UNDB-2D-N21. If there are problems with the image, I have the panel profile to fix it. If there are problems with the remote control, use a programmable one or a Vestel one. Try at your own risk.Ves315undl-2d-n21
ves315undl-2d-n21
ves315undl-2d-n21
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.VESTEL televizyon için yazılım indirme adresine ihtiyacım var.
Televizyon Vestel yazısını 2 kez gösterdikten sonra kapanmaya başladı.
Anakart değişmedi.
Panel değişikliği yapılmadı.
Şimdiden teşekkürler