T Çevrimdışı

THANX

Yeni Üye
14 Ağu 2021
20
29
Merhaba MB82S full yazılım talep edebilir miyim? Logo gelip kapanıyor.

SN: 7168638 400410

WhatsApp-Gorsel-2023-08-21-saat-12.56.40f35850cf9eeb39dd.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sonuç olumlu. Teşekkürler

Evet, şuanda yazdım.
Teşekkürler.

O zaman verilmiş olan MB82 kurtarma yazılımı elinizde mi? yoksa tekrar yetki vereceğim.
Yanıt gelmediği için tekrar yetki veriyorum.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

T Çevrimdışı

THANX

Yeni Üye
14 Ağu 2021
20
29
Yanıt gelmediği için tekrar yetki veriyorum.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Bu elimde mevcuttu ama çözüm olmadı. Farklı bir yazılım var mı deneyebileceğimiz?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu elimde mevcuttu ama çözüm olmadı. Farklı bir yazılım var mı deneyebileceğimiz?
Yazılım yüklenemedi olarak algılıyorum. Belleği değiştirerek denediniz mi? Ya da GPT ise MBR olarak düzenlediniz mi? Daha önceki MB82 kartta çözüm oldu demiştiniz.

Aşamaların hangisinde takılıyor ya da yazılım yükleniyor ama çözüm olmuyorsa onu bildirir misiniz?

T Çevrimdışı

THANX

Yeni Üye
14 Ağu 2021
20
29
Yazılım yüklenemedi olarak algılıyorum. Belleği değiştirerek denediniz mi? Ya da GPT ise MBR olarak düzenlediniz mi? Daha önceki MB82 kartta çözüm oldu demiştiniz.

Aşamaların hangisinde takılıyor ya da yazılım yükleniyor ama çözüm olmuyorsa onu bildirir misiniz?
Aynı belleği kullanıyorum. Yazılımı aldığını düşünüyorum sonra ekran kapanıyor. Tekrar aynı hata çözüm olmuyor. Geçmişte kurtarma yazılımı ile çözemediğim buradan full yazılım alarak çözdüğüm olmuştu.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynı belleği kullanıyorum. Yazılımı aldığını düşünüyorum sonra ekran kapanıyor. Tekrar aynı hata çözüm olmuyor. Geçmişte kurtarma yazılımı ile çözemediğim buradan full yazılım alarak çözdüğüm olmuştu.
Full yazılım verildi. Yükleme sonucunu lütfen bildirin.

scirag Çevrimdışı

scirag

Yeni Üye
22 Ağu 2023
1
44
VESTEL televizyon için yazılım indirme adresine ihtiyacım var.
Televizyon Vestel yazısını 2 kez gösterdikten sonra kapanmaya başladı.
Anakart değişmedi.
Panel değişikliği yapılmadı.

WhatsApp-Image-2023-08-22-at-20.22.26.jpg

Şimdiden teşekkürler

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
VESTEL televizyon için yazılım indirme adresine ihtiyacım var.
Televizyon Vestel yazısını 2 kez gösterdikten sonra kapanmaya başladı.
Anakart değişmedi.
Panel değişikliği yapılmadı.

WhatsApp-Image-2023-08-22-at-20.22.26.jpg

Şimdiden teşekkürler

Geri
Üst Alt